bocian Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Można gdzieś w necie(np. strona Eurosportu) zobaczyć wczorajsze zawody ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na eurosportplayer.pl powtarzają dziś, o 15:45 (czyli można się do tej transmisji cofnąć do 18:45). Na stronie FISu też są całe dyscypliny, ale w małej rozdzielczości i bez komentarza. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 ... bez komentarza. No wiesz? Komentarz był wczoraj wybitny:) Z drugiej strony jakby nie było medali za to to niewielu liczących się zawodników stanęłoby pewnie na starcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Hihihihi mamy SREBRO w gigancie w Sierra Nevada :-)))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 No wiesz? Komentarz był wczoraj wybitny:) Pretensje za brak komentarza zgłaszać do FISu Ale skoro był wybitny, to sobie dzisiaj powtórkę obejrzę. Chociaż nie trawię fragmentów jak na Eurosporcie tłumacza rozmowy z zawodnikami. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 (edytowane) Pan redaktor Domański co najmniej dwukrotnie przy startach D. Parisa pokazywaną jego dziewczynę nazwał Anną Fenninger. Ciekawe co na to ROCH oraz jej Manuel. Tak samo pomylił Lare Gut i L.Vonn przed startem do SC. Ale ogólnie coraz bardziej lubię komentarze Pana Domańskiego. Z konieczności w niedziele oglądałem zawody na TVP Sport i komentarz Moniki Lechowskiej był nie do zniesienia, chwilami wyłączałem głos bo przeszkadzała w oglądaniu. Jeszcze jedno moje spostrzeżenie, które piszę trochę sie sobie dziwiąc: Czy nie uważacie , że Marcel Hirscher stał się taki jakiś o wiele sympatyczniejszy? Aż ciekawe co pokaże w swoich "dedykowanych" konkurencjach. Edytowane 12 Luty 2015 przez p.e.t.e literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Witam-nie wiem czy śledzicie ale dzisiaj odbędą się eliminacje do GS jutrzejszego bo taka duża ilość gości jest zgłoszona.A nasz M.B. też jest zgłoszony a startują naprawdę kosmiczne kraje i niektóre zgłosiły po kilku narciarzy-MY TYLKO JEDNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Kosmiczne kraje ? W sensie, że ktoś z Marsa ? A ilu mieliśmy zgłosić skoro wysłaliśmy tylko jednego ? ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Kosmiczne kraje ? W sensie, że ktoś z Marsa ? A ilu mieliśmy zgłosić skoro wysłaliśmy tylko jednego ? ;-) Darkowi chyba chodzi o Liban,Grecję,Kyrgyzstan,Jamajkę......:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Aaaa kraje "egzotyczne narciarsko" ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Anna Fenninger w gigancie.... po prostu p e t a r d a.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 A Lara Gut nie ukończyła, szkoda dla niej już po MŚ :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Anna Hihi. To było dobre :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 (edytowane) Ładny pług Anny F:biggrin:, a że udało się skończyć to jaki cud :applause::stupid: Edytowane 12 Luty 2015 przez Pinio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Brawo Anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Ania Pieguska miodzio, nie tylko na serce :biggrin: jakby tylko tego koziego syna nie pokazywali koło niej.....:wink: Viki w najlepszy z możliwych sposobów, i jakże niespodziewany, przypomniała to kto był kiedyś niekwestionowaną królowa GS. W pięknych czasach gigantach jak się cięły z Tessą. Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 jakby tylko tego koziego syna nie pokazywali koło niej.....:wink: O to to to to.... Dokładnie!!! Kozi syn to jest już zdecydowane przegięcie! On gwałci moje poczucie estetyki podczas tych transmisji... Swoją drogą, pamiętacie, jak pytaliscie mnie przy okazji naszej zabawy w typowania o formę Ani? Mówiłem, że forma będzie gotowa na MŚ :) Chyba się ze mną zgodzicie, że jest forma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Chyba się ze mną zgodzicie, że jest forma Ja się z jej "formą" zgadzam od około 3 lat :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Tylko kiepsko z formą w aspekcie męskiego towarzysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Tylko kiepsko z formą w aspekcie męskiego towarzysza Proszę o tyci szczególiki, bo jak pamiętam to z większą atencją pierwszy o Niej tutaj wspomniałem :wink: Męski Towarzyszu w aspekcie i w formie :tongue: To się koguciki rozgadały :wink: Twoja forma pozwala Ci ........dłużej niż 3 lata ?!?! :eek: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ja nie o tym :stupid: Ja o tym czosnku - Manuelu - czy jak mu tam Mówię, że Ania ma formę wysoką w każdym aspekcie, tylko spadek formy przy wyborze faceta - mogłaby kogoś z tego forum, a nie jakiegoś obcego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Cześć Swoją drogą, pamiętacie, jak pytaliscie mnie przy okazji naszej zabawy w typowania o formę Ani? Mówiłem, że forma będzie gotowa na MŚ :) Chyba się ze mną zgodzicie, że jest forma Jaka forma - czysty przypadek od co. Miała farta, podeszła jej trasa i tyle. Zachwycacie się Rochu nad przeciętną narciarką tylko dlatego, ze jest w miarę ładna.... Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Cześć Jaka forma - czysty przypadek od co. Miała farta, podeszła jej trasa i tyle. Zachwycacie się Rochu nad przeciętną narciarką tylko dlatego, ze jest w miarę ładna.... Pozdrowienia Zachwycamy się, bo jest świetną narciarką Owszem, jest w miarę ładna, a nawet bardzo. Oczywiście sa jeszcze inne perełki typu Lara Gut. Ale oczywiście jest to zabawa Ale nie mów mi proszę, że osoba, która ma: - złoto i srebro olimpijskie - 3 złote, 2 srebrne i 1 brązowy medal mistrzostw świata - 1 i 3 miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu świata - 4 złote, 2 srebrne i 1 brązowy medal mistrzostw świata juniorów jest przeciętną zawodniczką A w gigancie zrobiła przewagę na poziomie 1.40 nad drugą zawodniczką, co świadczy o tym, że odpaliła. Czy to jest przeciętna jazda? Wybacz, ale jak często się z Tobą zgadzam, tak tym razem nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Cześć Zachwycamy się, bo jest świetną narciarką Owszem, jest w miarę ładna, a nawet bardzo. Oczywiście sa jeszcze inne perełki typu Lara Gut. Ale oczywiście jest to zabawa Ale nie mów mi proszę, że osoba, która ma: - złoto i srebro olimpijskie - 3 złote, 2 srebrne i 1 brązowy medal mistrzostw świata - 1 i 3 miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu świata - 4 złote, 2 srebrne i 1 brązowy medal mistrzostw świata juniorów jest przeciętną zawodniczką A w gigancie zrobiła przewagę na poziomie 1.40 nad drugą zawodniczką, co świadczy o tym, że odpaliła. Czy to jest przeciętna jazda? Wybacz, ale jak często się z Tobą zgadzam, tak tym razem nie mogę Czyli dałeś się chociaż troszkę wkręcić. Jest znakomita i wiem o tym. Kibicuje Tinie ale to co pokazała A. Fenninger w pierwszym przejeździe nie zostawiło mi żadnych złudzeń do tego stopnia, że nie czekałem na drugi tylko poszedłem spać - i tak wiadomo było kto wygra a reszta to było tło. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Hahahahaha!!!! :) Siedzę w pracy, powiedziałem kumplowi: albo mnie dziad wkręca, co jest bardzo prawdopodobne, albo sposobem innego forumowicza (miałem na myśli SB) chce rozpętać burzę, bo mu się nudzi, albo coś mu się pomieszało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dwa spostrzeżenia takie trochę obok całej rywalizacji: Nie zadziwiły was drzewa na 3000 m? W Alpach tak wysoko nie rosną. Realizacja i przekaz zawodów. Kamery na linkach jadące z zawodnikiem. Rewelacja. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi