marionen Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Czapki z głów przed alpejką julijską!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 A do tego bardzo fajna "alpejska laseczka" :wink: chyba 17 lat ? :eek: Lat to Ona ma 22 ale wygląda na 17 z całą pewnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Cześć Mamy Bucik i warto o tym pamiętać. Pozdrowienia W PŚ w tym roku już pokazała się dwa razy: slalom Flachau 21 miejsce slalom Are 26 miejsce Dużo też startowała w Pucharze Europy i FIS Race Za rok może trafić do pierwszej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 [video=youtube;-CoPrVM97Wk] [video=youtube;rE5b98KIZNg] Trochę pracy organizatorzy włożyli.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 A Vonn jechała w zjezdzie do kombinacji czy jej wiatr wiał? Bo nie widziałem całego zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 LV złapała tyczkę w SL do kombinacji Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 LV złapała tyczkę w SL do kombinacji Tapatalkiem Ale i przed SL raczej nie było szans na medal Niestety, to nie była trasa pod LV... Szkoda mi też Mancuso, bo wynik słaby jak na nią. No i nie mogę przeżyć braku medalu u Ani F - było tak blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Lat to Ona ma 22 ale wygląda na 17 z całą pewnością. Może źle usłyszałem Włodka Domańskiego. A może się zapatrzyłem :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Może źle usłyszałem Włodka Domańskiego.... Najlepszy tekst Włodka wczoraj to: "Krizova ma 20 lat , a nawet 25":biggrin::wink: Mocarz!!! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Cześć W PŚ w tym roku już pokazała się dwa razy: slalom Flachau 21 miejsce slalom Are 26 miejsce Dużo też startowała w Pucharze Europy i FIS Race Za rok może trafić do pierwszej grupy? Nie sądzę, choć może ten start da jej pewność bo z przekroju kariery widać, że rzadko kończy zawody wysokiej rangi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Najlepszy tekst Włodka wczoraj to: "Krizova ma 20 lat , a nawet 25":biggrin::wink: Mocarz!!! Pozdrawiam Panowie, tak dla ścisłości: nie Włodek, tylko Witek Domański, ale poza tym rzeczywiście bywa mocarny. Zwłaszcza, kiedy mówi, że zawodnik/zawodniczka jeździe wspaniale, a tu klops, strata około minuty!:smile: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Sorry, zagalopowałem się - starta około sekundy, rzecz jasna!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Najlepsze hasło, które mi się podoba to takie gdzie stwierdza np że Lara Gut jest dziś czystsza. Pozdrawiam. PS Lara jechała w środkowej części zupełnie inną linią niż większość. Opłaciło się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Najlepsze hasło, które mi się podoba to takie gdzie stwierdza np że Lara Gut jest dziś czystsza..... Może rano razem brali prysznic?:biggrin::wink::wink: Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Może rano razem brali prysznic?:biggrin::wink::wink: Pozdrawiam Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć. Komentatorowi chodziło o czysty skręt cięty wykonany przez zawodniczkę przy pomocy narty karwingowej.A to w zjezdzie,supergigancie czy nawet gigancie przy obecnym taliowaniu nart nie jest proste. Jak tego nie rozumiecie to się przenieście na inne forum. Cześć PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Może rano razem brali prysznic?:biggrin::wink::wink: Pozdrawiam Myślę, że bardzo by chciał... Ale obawiam się, że to chyba jednak nie to :stupid: Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć. Komentatorowi chodziło o czysty skręt cięty wykonany przez zawodniczkę przy pomocy narty karwingowej.A to w zjezdzie,supergigancie czy nawet gigancie przy obecnym taliowaniu nart nie jest proste. Jak tego nie rozumiecie to się przenieście na inne forum. Cześć PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Uuuuu... Powiało grozą! Myślę, że Piotr_67 potrzebował takiego właśnie wyjaśnienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć. Komentatorowi chodziło o czysty skręt cięty wykonany przez zawodniczkę przy pomocy narty karwingowej.A to w zjezdzie,supergigancie czy nawet gigancie przy obecnym taliowaniu nart nie jest proste. Jak tego nie rozumiecie to się przenieście na inne forum. Cześć PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Dzięki za oświecenie. Żesz w piórko no nie myślałem że ze mnie taki niedomyślny jełop. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć. Komentatorowi chodziło o czysty skręt cięty wykonany przez zawodniczkę przy pomocy narty karwingowej.A to w zjezdzie,supergigancie czy nawet gigancie przy obecnym taliowaniu nart nie jest proste. Jak tego nie rozumiecie to się przenieście na inne forum. Cześć PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Taaa serio:cool: Tapatalkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć. Komentatorowi chodziło o czysty skręt cięty wykonany przez zawodniczkę przy pomocy narty karwingowej.A to w zjezdzie,supergigancie czy nawet gigancie przy obecnym taliowaniu nart nie jest proste. Jak tego nie rozumiecie to się przenieście na inne forum. Cześć PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Masz rację trudno wykonać czysty cięty skręt na NIETALIOWANEJ narcie karwingowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 (edytowane) ... Powiało grozą! Myślę, że Piotr_67 potrzebował takiego właśnie wyjaśnienia Nie no ROCH nie jest tak źle Mądry zrozumie a głupiemu nie ma co tłumaczyć.... Skoro kolega dodo nam tłumaczy to znaczy, że jesteśmy po środku pomiędzy głupi a mądry a to daje nadzieję. Szala się może w tę dobrą stronę przechylić. ....PS nie oczekuje dalszej kontynuacji tego tematu. Szkoda, bo jeszcze wielu spraw nie rozumiem i chętnie bym wysłuchał jakiegoś człowieka biegłego w sprawach narciarskich. A tak to kicha. Pozdrawiam Edytowane 10 Luty 2015 przez Piotr_67 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Mamy srebro!!! Cieszmy się!!! Erin wczoraj wymiatała... To dość specyficzna konkurencja i mam mieszane uczucia czy powinny być za to medale, ale fajnie się na to patrzy. No i za Hujarą się stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Nie no ROCH nie jest tak źle Skoro kolega dodo nam tłumaczy to znaczy, że jesteśmy po środku pomiędzy głupi a mądry a to daje nadzieję. Szala się może w tę dobrą stronę przechylić. Szkoda, bo jeszcze wielu spraw nie rozumiem i chętnie bym wysłuchał jakiegoś człowieka biegłego w sprawach narciarskich. A tak to kicha. Pozdrawiam Cześć Piotruś kolega pachnie kosmitą na kilometr. Drużynówki ciekawe. Myślę, że pomysł nie jest taki głupi. Popatrz, że w AP są całe cykle zwodów równoległych i ludziom się to podoba a wymaga jednak dość specyficznych umiejętności. Oczywiście jak ktoś jeździ (Hirscher) to da radę zawsze. Jak są rozdawane medale w Aerials to tutaj powinny być obowiązkowe bo przynajmniej jest jakiś związek z nartami poza samym faktem ich posiadani na nogach. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Można gdzieś w necie(np. strona Eurosportu) zobaczyć wczorajsze zawody ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 ....Piotruś kolega pachnie kosmitą na kilometr. A ja się UFO boję:wink: Drużynówki ciekawe. Myślę, że pomysł nie jest taki głupi.... Mnie się również bardzo podoba. Zawody są ciekawe i żywiołowe. Krótka trasa a trzeba dać z siebie wszystko, odpada również taktyka, nie ma na nią czasu:smile: Dla kibiców na miejscu również ciekawsze, bo cały przejazd mają jak na dłoni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Można gdzieś w necie(np. strona Eurosportu) zobaczyć wczorajsze zawody ?... www.eurosport.de - jest relacja z finału. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi