marionen Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Genialna Tina wygrywa o włos.!!! SUPER Fantastyczna Anna tuż za Tiną Lara na podium. Dalej nic nie widzę - długa przerwa i reszta zawodniczek Piękne zawody Moje gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Piękniejszego podium na MŚ już nie będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Cześć SB cieszysz się tak jak ja? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 piękna pogoda , piękne zawody , piękne podium :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Cholera Tina ma jakiś problem z kolanem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Alpejskie "laseczki" na podium,B R A W O:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 No chyba najładniejsze podium jakie widziałem jeszcze tylko Tina Weirater i byłyby komplet jak dla mnie Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 U facetów bitwa aż miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 :applause: :applause: :applause: Axel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 U facetów bitwa aż miło patrzeć. Właśnie nagrywam, zaraz zapodam z odtworzenia na spokojnie jak gawiedź pójdzie spać Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Szwajcar Mistrzem Świata w Zjeździe, miło.... Europa górą:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Już cztery razy ten zjazd oglądałem. Epickie zawody. Wszyscy faworyci polegli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 A dziś MB startuje jako pierwszy! http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=AL&raceid=78939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 A dziś MB startuje jako pierwszy! http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=AL&raceid=78939 będę trzymał kciuki za jak najlepszy wynik , poważnie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 No nawet Maciek nieźle pojechał jak na jego umiejętności:applause:i ważne dojechał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 No nawet Maciek nieźle pojechał jak na jego umiejętności:applause:i ważne dojechał :biggrin: Właśnie, ważne że dojechał, jeszcze żeby slalom ukończył i będzie git:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Katastrofa Banka. oby wyszedł z tego cało. A jechał z dużymi szansami na złoto w kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Bank !!!! :eek: :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Źle to wygląda.... Szkoda chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Miałem nadzieję, że będzie na pudle :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 ehh też kibicowałem Ondrejowi:frown:: oby skończyło się tylko na potłuczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Wypadek wyglądał przerażająco. Odnalazłem gorące wiadomości z czeskiej gazety Blesk. Na szczęście raczej nie jest tragicznie. Wklejam tekst. "Podle informací zpravodaje Radiožurnálu byl Bank při převozu do nemocnice při vědomí a komunikoval. Utrpěl těžký otřes mozku a je ošklivě pořezaný v obličeji. " Każdy zrozumie istotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 No słabo to wyglądało, z tego co wydziałem na yt to chyba złapał krawędź i narta mu się wypięła, tylko w bardzo złym momencie :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Według ostatnich doniesień Bank stracił przytomność na 7 minut . Ma ciężkie wstrząśnienie mózgu i liczne rany twarzy. Wracaj szybko na narciarskie trasy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Farciarz Hirscher w slalomie zamiast startować 31 ruszył 1 . Ten to ma szczęście.:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi