zaruski Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Kobiety powinny jeżdzić w bikini.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Kobiety powinny jeżdzić w bikini.:applause: Widziałam jak w Ischgl kilka dziewczyn zjechało nawet bez bikini, domyślam się, że w ramach zakładu czy innego wygłupu. Jakoś nie poczułam się zainspirowana :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 A wracając do pierwszej strony wątku, to też uważam, że dobrze zainwestować w przygotowanie fizyczne. Mnie narty motywują do utrzymywania kondycji - zumba, rower stacjonarny, Chodakowska... To się naprawdę przekłada na mniejsze zmęczenie na stoku, łatwiej pracować nad rozwijaniem techniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaloren Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Skoro już jest założony taki temat, to nie będę go dublować. Mam już około 10 letni sprzęt narciarski i niestety nie używałam go dobre kilka lat - gdzieś 8 lat - kontuzja kolana teraz planuję wrócić do nart, jednak sie zastanawiam jak je sprawdzić czy będą w jakikolwiek sposób nie zagrażały mi, jakieś sugestie? Ps. optycznie wyglądają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi