JC Napisano 9 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Buty narciarskie Rossignol sezon 15/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Buty narciarskie Atomic sezon 15/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Atomic idzie w dobrym kierunku, rossignol wręcz odwrotnie - przynajmniej w tematyce szat graficznych i kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Może kogoś zainteresuje: https://www.flickr.com/photos/powder7skis/16531094202 - najnowsza linia Supershape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewyr Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Kupno sprzętu latem Cześć czy opłaca się kupować latem sprzęt narciarski oraz czy robić to teraz, czy może juz za późno bo wyprzedaże były w kwietniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Sprzęt narciarski 15/16 - narty, buty Na stronę do działu Sprzęt wstawiliśmy pierwsze kolekcje nart i butów narciarskich na sezon 15/16. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Cześć czy opłaca się kupować latem sprzęt narciarski oraz czy robić to teraz, czy może juz za późno bo wyprzedaże były w kwietniu?Oczywiście, że się opłaca! Opłaca się zawsze, kiedy jest taniej. Natomiast musisz wziąć pod uwagę, że to już ostatni dzwonek, bo w październiku zaczną się w sklepach pojawiać nowe kolekcje. Teraz i tak niewiele ma wystawiony sprzęt i trzeba szukać raczej w internecie. Jest jeszcze szansa, że w sezonie sprzęt z minionych kolekcji będzie w atrakcyjnych cenach. Zależy też czego szukasz. Buty narciarskie raczej trzeba pomierzyć - oczywiście kupując przez internet zawsze możesz zwrócić towar do 14 dni - o ile się nie mylę - niemniej jednak i tak chyba wolę przymierzyć w sklepie kilka par i porównać. Co do butów, kijów, wiązań - to śmiało można zamawiać i niczym się nie przejmować. Co do odzieży - z sieciówek to chyba tylko w ski teamie o tej porze roku coś możesz znaleźć i ceny chyba też nie będą powalające.. A może właśnie będą :stupid::stupid:Niewątpliwie warto się porozglądać. Ja np. 3 tygodnie temu kupiłem sobie jakieś kilo smaru na bardzo korzystnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Na stronę do działu Sprzęt wstawiliśmy pierwsze kolekcje nart i butów narciarskich na sezon 15/16. Nie ma jeszcze kolekcji nart Stoeckli i Salomona, który jest akurat moją ulubioną marką. Kiedy można się spodziewać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Nie ma jeszcze kolekcji nart Stoeckli i Salomona, który jest akurat moją ulubioną marką. Kiedy można się spodziewać? Pozdrawiam. Salomon będzie lada dzień, a Stoeckli wkrótce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta69 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 "http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/najslynniejsze-marki-nart-konkuruja-czesto-na,218,0,1977562.html" Ciekawy artykuł o powiązaniach kapitałowych producentów nart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Bardzo fajny artykuł - popraw proszę link w poście bo nie działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Mam nadzieje, że nie powielam, ale przynajmniej z mojej perspektywy niewiele się mówi o fajnych ( doskonałych) polskich nartach. Poniżej jeden z przykładów. Może powinniśmy ( trochę jak Slovenia z ELANem) po hołubić dobre z lokalnego rynku? http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Narty-z-Polski-robia-furore-wsrod-narciarzy-na-calym-swiecie,wid,18106561,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lejlis Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skis12 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 co sądzicie o sprzęcie 4F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 siemankoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Dnia 14.06.2016 o 11:58, Gość skis12 napisał: co sądzicie o sprzęcie 4F ? wzglednie przyzwoita, popularna / masowa polska marka w dość atrakcyjnej cenie z mocnym marketingiem , więcej osób widziałem w ich strojach na Krupówkach niż na stoku , sam nie używam bo jak mam coś kupić to albo taniej z np: Lidla a jak coś konkretnego to marka jest za słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antini Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Dnia 14.06.2016 o 11:58, Gość skis12 napisał: co sądzicie o sprzęcie 4F ? Jak szukasz polskiej marki to obczaj sobie http://www.x-factor.pl/ lepiej odrazu kupić coś porządnego niż masówkę. Polecam szczególnie ich zbroje jak szukasz solidniejszej ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi