JC Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Za dwa tygodnie wszystko już będzie wiadomo, ale już dzisiaj jeżeli ktoś dobrze się przyglądnie, to na mecie zawodów w Kitzbuehel można zobaczyć zawodników trzymających narty na sezon 2015/16. M.in. z nowymi Fischerami stał na mecie Ivica Kostelic Oficjalnych zdjęć nowych kolekcji jeszcze nie moge ujawnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Wydaje mi się, że w pierwszym przejeździe Felix Neureuther jechał na nowych Nordicach, ale w drugim przejeździe miał już tegoroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Kolego, kiedy będziesz mógł pokazać zdjęcia/testy nowych modeli ? Najbardziej interesowałyby mnie Head'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 A dziękuje bardzo! Nie masz może zdjęć całej gamy Head'a ? Pytałem pod kątek linii i.Supershape. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Niestety nie mam bo otrzymuje tylko oferty race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Rebels i.race to chyba coś nowego?Wygląda na odpowiednik Supershapa i.speed.Chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Za dwa tygodnie wszystko już będzie wiadomo, ale już dzisiaj jeżeli ktoś dobrze się przyglądnie, to na mecie zawodów w Kitzbuehel można zobaczyć zawodników trzymających narty na sezon 2015/16. M.in. z nowymi Fischerami stał na mecie Ivica Kostelic Oficjalnych zdjęć nowych kolekcji jeszcze nie moge ujawnić Świetne zdjęcie , świetnego zawodnika - prawdziwy wojownik:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Narty Atomic na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Sprzęt narciarski 2015/16 Atomic standardowo poprzez inwersję kolorów :-D Edit : były już slalomki dla Hirschera ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Narty Fischer na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Narty Blizzard na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Narty Head na sezon 15/16 Narty Head na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Narty Rossignol na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Narty Dynastar na sezon 15/16 Narty Dynastar na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Narty Elan na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Buty narciarskie HEAD na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Narty Head na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium A linia i.Supershape nie była pokazana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Jakieś zdjęcia kolekcji POC'a się pojawią? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Narty Head na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium W Head Supershape Speed i w Rebels Speed zaszły jakieś zmiany konstrukcyjne?Czy tylko zmienili lekko kolorystykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Narty Fischer na sezon 15/16. Prezentacja kolekcji na targach ispo w Monachium To samo pytanie co wyżej.Czy w RC4 Racebooster są jakieś zmiany konstrukcyjne czy tylko kolorystykę na czarną Fischer zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 (edytowane) A mnie ciekawią nowości Majesty,albo Armada - będą fotki? Zwłaszcza Majesty fajne narty zaprezentował z dziewczynami... :angel: Edytowane 8 Luty 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Fischery już można kupić,oglądałem wczoraj w sklepie nowe rc4 ale cena powala narazie, i progressory dziwne bez oznaczenia jak przedtem tylko kolory różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Fischery już można kupić,oglądałem wczoraj w sklepie nowe rc4 ale cena powala narazie, i progressory dziwne bez oznaczenia jak przedtem tylko kolory różne. Gdzie je ogladałeś?Jak cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Gdzie je ogladałeś?Jak cena? W Suchej Beskidzkiej w sklepie 'zawojski' mają też wypożyczalnie serwis itd. cena 2800 czy jakoś ok.3tyś. nie była napisana tylko pytałem i nie 'zakodowałem' dokładnie,oglądałem dużo nart:smile: progressor coś 1800 i był to podobno odpowiednik 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi