Andi Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Kijki sa potrzebne do jazdy .ale czasem czlowiek je odłoży aby pomoc innej osobie.. czlowiek poloży je obok siatki wyciągu talerzykowego na górze ZAR w dni 23 stycznia okolo godz 18.00 .NA stoku ogromna mgła a ludzi moze 7 osób. potem szukam po kwadransie i brak. jestem tam 3 x w tygodniu na stoku i często jest wiele osob a tu ktoś sobie zabral ....cóż życze miłego uzytkowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Kiedyś na Pilsku chciałem bez kijków pojeździć i zostawiłem je przy wejściu do wyciągu na Szczawinach.Stały sobie tak oparte kilka godzin i nikt ich nie gwizdnął.Raz zdarzyło się,że ktoś zapomniał własnych,zobaczył moje,więc spytał czy może pożyczyć.Zgodziłem się.Po kilku godzinach gość oddał i podziękował. Może moje były zbyt mało atrakcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Moje zostały już za przeproszeniem kilka razy gwizdnięte . 4 razy takie same, Leki z gardami do SL, po razie na Kasprowym, w Łomnicy, w Zermatt i na Stubaiu . I za każdym razem bez pasków, co właściwie wyklucza je z kategorii używalności : . Gdzie by się nie pojawiło to "wróg" i tak czyha i raczej wybiera te kije z "górnej półki" :frown::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi