JurekByd Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Mam 2 wolne miejsca na wyjazd narciarski do tyrolskich perełek - szwajcarsko-austriacki Ischgl/Samnaun ze strefą wolnocłową , Serfaus-Fiss-Ladis , włosko-austriackie Reschenpass - Nauders i Belpiano.Ostatniego dnia jest opcja zaliczenia w drodze do domu Zugspitze Arena , czyli ośrodków położonych wokół najwyższego niemieckiego szczytu.Jak komuś jeszcze mało , to możemy jeszcze urozmaicić safari odwiedzeniem Hochzeigera , bądź Kaunertala - możliwości w Tyrolu Zachodnim jest mnóstwo - większość z tych ośrodków położonych jest wysoko , co gwarantuje dobre warunki śniegowe i setki tras do dyspozycji . Wyruszamy komfortowym busem z Bydgoszczy w piątek 13.02 po pracy - trasa biegnie przez Wrześnię,Wrocław,Zgorzelec - z możliwymi małymi odchyleniami.Jeździmy 4 dni od soboty do wtorku włącznie . Koszt dojazdu , transferów na stok , kwaterki z bogatym wyżywieniem ( śniadania , obiadokolacje z napojami) to tylko 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Jurek! Ta oferta jest zbyt piękna!!! :angel: Muszę zerknąć w swój terminarz. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patt2o Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Cześć, Wstępnie jestem zainteresowany wyjazdem z Wami. Daj proszę znać jak wygląda kwestia zakwaterowania, ile osób jedzie, w jakim wieku. Koszty ski pasów ok 50E / dzień o ile się orientuję, czy macie jakąś ofertę zniżkową? Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tina326 Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Witaj Mam 2 wolne miejsca na wyjazd narciarski do tyrolskich perełek - szwajcarsko-austriacki Ischgl/Samnaun ze strefą wolnocłową , Serfaus-Fiss-Ladis , włosko-austriackie Reschenpass - Nauders i Belpiano.Ostatniego dnia jest opcja zaliczenia w drodze do domu Zugspitze Arena , czyli ośrodków położonych wokół najwyższego niemieckiego szczytu.Jak komuś jeszcze mało , to możemy jeszcze urozmaicić safari odwiedzeniem Hochzeigera , bądź Kaunertala - możliwości w Tyrolu Zachodnim jest mnóstwo - większość z tych ośrodków położonych jest wysoko , co gwarantuje dobre warunki śniegowe i setki tras do dyspozycji . Wyruszamy komfortowym busem z Bydgoszczy w piątek 13.02 po pracy - trasa biegnie przez Wrześnię,Wrocław,Zgorzelec - z możliwymi małymi odchyleniami.Jeździmy 4 dni od soboty do wtorku włącznie . Koszt dojazdu , transferów na stok , kwaterki z bogatym wyżywieniem ( śniadania , obiadokolacje z napojami) to tylko 650 zł. Brzmi to fajnie, ale ja nie mam nart (ale dosc zaawansowana jestem:laughing:) wiec ile to wyniesie z wypozyczeniem i karnetami ? Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Cześć, Wstępnie jestem zainteresowany wyjazdem z Wami. Daj proszę znać jak wygląda kwestia zakwaterowania, ile osób jedzie, w jakim wieku. Koszty ski pasów ok 50E / dzień o ile się orientuję, czy macie jakąś ofertę zniżkową? Patryk Jedziemy w 9 osób , mamy w pełni wyposażony apartament z 3 sypialniami (2,3 i 3 os.)+ dodatkowo 2 spania w kuchni,wiek - "młodzi gniewni" , czyli 40+ ;-) Skipassy 1-dniowe od 38,50 e w Nauders / Belpiano do 49 w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Brzmi to fajnie, ale ja nie mam nart (ale dosc zaawansowana jestem:laughing:) wiec ile to wyniesie z wypozyczeniem i karnetami ? Pozdrawiam Monika Hej! Jeśli mogą być kultowe kiedyś funcarvery atomic 10-11 w długości 150 cm,albo v-werksy rtm 177 cm to możesz je dostać do jeżdżenia gratis , jeśli np.typowo damskie Atomic Cloud 9 to mogę je załatwić za 30 zł/dziennie.Karnety1-dniowe od 38,50 e w Nauders do 49 w Ischgl - w zależności od konfiguracji od 160 do 190 e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tina326 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 tak, to brzmi coraz lepiej... Hej! Jeśli mogą być kultowe kiedyś funcarvery atomic 10-11 w długości 150 cm,albo v-werksy rtm 177 cm to możesz je dostać do jeżdżenia gratis , jeśli np.typowo damskie Atomic Cloud 9 to mogę je załatwić za 30 zł/dziennie.Karnety1-dniowe od 38,50 e w Nauders do 49 w Ischgl - w zależności od konfiguracji od 160 do 190 e. Ja mam 160 cm wzrostu...czy te 150 cm bylyby ok? Ale te atomic cloud 9 tez...czy mozesz mi podac swoj email adres, bo latwiej sie tak kontaktowac.moj email : garthburge@me.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanih Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Witam mam do zaoferowania 2 skipassy dwudniowe na jeden z pieciu lodowców Austrii .(promocja 2015r Ski Team, regulamin na ich stronie.) Cena 220 zł za szt.. Chętnych zapraszam na tel. 728 805 894. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 2 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Mam jeszcze 1wolne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi