kruger27 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Koledzy powiedzcie mi czy z Canazei dostane się na Sella ronde konkretnie na Arabe i wrócę bez konieczności objeżdżania całej selli:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Bez najmniejszego problemu. Popatrz na mapkę. Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Bez najmniejszego problemu. Popatrz na mapkę. Pozdr Wojtek trudno na niej zjażyć w którą stronę jest zjazd pytam dla pewności zebym z dzieckiem nie utknął :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Tylko pamiętaj, że stoki w Arabbie do prostych nie należą i powrót popołudniu przez Porta Vescovo może przysporzyć sporo problemów, szczególnie jak jesteś z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Tylko pamiętaj, że stoki w Arabbie do prostych nie należą i powrót popołudniu przez Porta Vescovo może przysporzyć sporo problemów, szczególnie jak jesteś z dzieckiem. Syn ma 13 lat jeździ średnio zjedzie raczej z każdej góry boje się bardziej o kondycję gdyby miał walnąć kółeczko. Pare lat temu startowałem z Grooden i trza było się spiąć aby zdążyć za nim pozamykają krzesła wtedy taxi i 100.150 euro boli :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Syn ma 13 lat jeździ średnio zjedzie raczej z każdej góry boje się bardziej o kondycję gdyby miał walnąć kółeczko. Pare lat temu startowałem z Grooden i trza było się spiąć aby zdążyć za nim pozamykają krzesła wtedy taxi i 100.150 euro boli :angry: Wg mnie da rade, bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu 55 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Jedyna trudność to ścianka z Porta Vescovo /po południe zazwyczaj duże muldy,oblodzenie i dużo ludzi,powroty do Canazei z Marmolady i Sella /do krzesła na Pardoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekmw Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 dzisiaj przejeżdżałem przez Canazei , jest raczej pusto ogólnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi