andrzej1982 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Gdzie w Polsce lub na Słowacji znajdują się porozstawiane na stokach Slalom lub Slalom Gigant, tak aby można było potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Aktualnie gigant rozstawiony na Stożku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Kasprowy Gąsienicowa. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabirek Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nie ma nic za darmo. Z tego co wiem szkoła narciarska ba Harendzie organizuje treningi SL i GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Jaworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nie ma nic za darmo. Z tego co wiem szkoła narciarska ba Harendzie organizuje treningi SL i GS Czytaj, nie treningi a rozstawione slalomy:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Na stożku jest rozstawiony GS dla każdego z pomiarem czasu, raz w tygodniu SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 MasterSki w Tyliczu, ale bez pomiaru czasu. Treningi z pomiarem czasu na Azotach w Krynicy płatne, ale z trenerem (warto!) Obie miejscówki z GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi