arbiter Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 W sumie dyskusja bez sensu i udowadnianie ze TOP ośrodek nie wart swojej ceny , tylko po co ? Drogi dla jednych akceptowalny dla drugich itd. Jeden kupi na stoku obiad drugi powie drogo itd. Ja byłem w kilku krajach i zawiedziony jestem np. Francją czy Szwajcarią ale to moje zdanie i jak ktoś chce niech tam jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 W sumie dyskusja bez sensu i udowadnianie ze TOP ośrodek nie wart swojej ceny , tylko po co ? Drogi dla jednych akceptowalny dla drugich itd. Jeden kupi na stoku obiad drugi powie drogo itd. Ja byłem w kilku krajach i zawiedziony jestem np. Francją czy Szwajcarią ale to moje zdanie i jak ktoś chce niech tam jedzie Tu przyznam racje co do Francji. Jedyny pozytyw to ceny biletów lotniczych , bo na stoku ceny jak w Szwecji, czego bardzo nie lubię :biggrin: I juz nie zaśmiecam wątku świętokrzyskiej ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Dzisiaj super pogoda.... może jakieś piwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Ja jestem także w Kappl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Czyżby WZF w Ischgl się przeciągnął do późnych godzin nocnych? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Na to wygląda :tongue: Czekam,czekam i się nie doczekam :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Ischgl trzeba lepiej poznać, żeby się zakochać - po mojej pierwszej wizycie miałem nie najlepszą opinię, podobnie jak SB, a teraz nie ma dla mnie lepszego ośrodka w Austrii - zawsze są tu lepsze warunki śniegowe niż w innych okolicznych ośrodkach, ludzi w tym roku też jest zdecydowanie mniej, niż w innych latach. Dziś był zgodnie z przewidywaniami piękny dzionek - świeże ślady zakładałem jeszcze o 15.30.Marboru - jakieś spotkanko jutro? Może o 10.00 przy Paznauner Taja, czyli na dolnej stacji krzesełka E2? [ATTACH=CONFIG]18502[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18504[/ATTACH] Jurek - no normalnie zajebiście ! Marboru, jak można było nie wjechać w taki świeży opad ?:angry: "Ślady ratraka" są codziennie rano, puszek - tylko czasami....:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 ...jak można było nie wjechać w taki świeży opad ?:angry: "Ślady ratraka" są codziennie rano, puszek - tylko czasami....:sorrow: Rozsądek zwycięża :happy: Już Schumacher wyjechał sobie poza trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Rozsądek zwycięża :happy: Już Schumacher wyjechał sobie poza trasę... No proszę cię. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Czyżby WZF w Ischgl się przeciągnął do późnych godzin nocnych? : Widocznie takie wrażenie wywarł na Marboru Ischgl, że aż go zatkało... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Widocznie takie wrażenie wywarł na Marboru Ischgl, że aż go zatkało... ;-) Albo w drugą stronę i się spił :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Apres ski ich zmogol.... :tongue: No chyba,że faktycznie wyjechali poza trasę.... :mellow: :eek: :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Jeśli Was nie zmogło to proszę o info bo dostałem z Waszego pensjonatu ofertę na przyszły tydzień I dwa pytanie: Odległość do skibusa I czy przy opadach dojazd tylko z łańcuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ja jestem na miejscu czyli okolice BB, żeby nie było, mam świadków(nie tylko powinowatych:stupid:) i twarde alibi do Dentystki:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Mysle że Marboru oduścił bo co bedzie pisał - ma jeżdzić i się bawić!!! po to tam pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Pojazdy i obelgi nic Wam nie dadzą bo Marboru i Johny Narciarz - dają najlepsze relacje i trzymają te forum przy życiu - JC może dać im pole do popisu w redagowaniu i pisaniu recenzji lub też poszerzyć Skionline o 2 WŁAŚCIWE osoby , oraz głębokie wyjście poza BESKIDY, co jest widoczne od Tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ja jestem na miejscu czyli okolice BB, żeby nie było, mam świadków(nie tylko powinowatych:stupid:) i twarde alibi do Dentystki:tongue: Bardziej okolice Małoposkich Kęt :laughing: skoro Masz 15 min do Rzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ponawiam prośbę o info na temat Waszych apartamentów tj: Odległość do skibusa do Ischgl I czy przy opadach dojazd tylko z łańcuchami. No I może czy warty 30E od osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Marboru i ekipa mają wymarzoną pogodę, a dziś jeździli sobie w Szwajcarii. Relacja na pewno będzie mega obszerna z każdego dnia, no ale dajcie mu się też napić i zregenerować we właściwy sposób :smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Marboru i ekipa mają wymarzoną pogodę, a dziś jeździli sobie w Szwajcarii. Relacja na pewno będzie mega obszerna z każdego dnia, no ale dajcie mu się też napić i zregenerować we właściwy sposób :smile: Marcin, wszystko to prawda ale ileż można pić?! :eek: To już trwa dwa dni!!! Żeby tylko nie puścili Ischgl z dymem! Jurek! Chyba Ty jako jedyny jesteś na jako tako chodzie. :biggrin: Mów co jest grane?! : Wyjechali poza trasę czy nie? : A może zauroczyły ich te słynne panienki z Ischgl co to SB kiedyś o nich pisał. :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ischgl Ta niewielka miejscowość od dawna ma opinię największej imprezowni w Alpach. Na przekór wszystkim okolicznym kurortom reklamującym się jako idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, Ischgl ma opinię wielkiej dyskoteki, w której miernikiem popularności jest nie długość tras narciarskich czy liczba wyciągów, a raczej ilość sprzedawanych prezerwatyw… O przepraszam, już nie, bo takich danych nikt już oficjalnie nie przedstawi. Pozory przyzwoitości trzeba jednak zachować… W Ischgl można się nieźle zabawić, zjeść i wypić. Amatorzy koncertów na świeżym powietrzu też nie będą się nudzili. Nieco adrenaliny może podnieść możliwość zakupów wolnocłowych i przeszmuglowanie ich tradycyjnym przemytniczym szlakiem czy popołudnie spędzone w barach, w których dziewczyny tańczą na stołach, a przysłowiowe "co łaska" przyjmują bezpośrednio za podwiązki. Nikomu nie przeszkadza fakt, że do dobrej zabawy potrzebny jest tu naprawdę gruby portfel. W lokalach z tańczącymi na rurach dziewczynami, ceny napojów alkoholowych zaczynają się od ok. 10 euro, a im dalej zgłębiamy menu, tym bardziej rosną. Nie bez przyczyny nieoficjalny slogan Ischgl brzmi: "W lecie doimy owce - w zimie doimy turystów". Nikomu to chyba jednak nie przeszkadza, bo w końcu po to się tu przyjeżdża. Aha, można tu też pojeździć na nartach, jeśli starczy nam sił…:biggrin::biggrin::biggrin: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz .......................... no dawaj :smile: Ja czekam i pewnie nie tylko ja ::wink: Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 piter100, napój za 10 euro to pryszcz w stosunku do naszej Krynicy! Tam było Cocomo, napój ponoć kosztował od 100zł, a i po stole żadna panienka nie zapier... (cytuję p. B. Tyszkiewicz z programu Taniec z gwiazdami), tylko przed gosciem! W tym roku klub ten zmienił nazwę a zamiast panienek stojących przed klubem i napędzających gości, napędzają żuliki w kapeluszach. Czyżby zmiana orientacji, na gejowską?:smile: Może ktoś sprawdzi?:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Marboru z żona smignal mi dzisiaj pod wyciągiem N2. My właśnie mamy przerwę na pyszny Apfelstrudel i kurcze nigdzie nie ma tych panienek na stołach pozdrawiam ciepło wszystkich forumowiczów jeżdżących w Ischgl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Marboru z żona smignal mi dzisiaj pod wyciągiem N2 Czyli Marboru na chodzie i ma się dobrze! : uffffffff .......... No i żonka też!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi