juice Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 No widzisz... bo to robota MB(dawniej Figo) mówi mi lej...lej Soczkowi żeby się mu film urwał, bo jak nie to nas zdekonspiruje:eek: Oj, to za delikatnie wtedy było, trzeba by solidniej powtórzyć pod ten film :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Oj, to za delikatnie wtedy było, trzeba by solidniej powtórzyć pod ten film :tongue: Tak, żeby CR7 (dawniej SB), dostal teraz Oscara oprocz Idy, za ...... za urwany film:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 (edytowane) Dużo wypiłeś? bo pokręciłeś nieźle:tongue: A odkrycia niesamowitego dokonałeś że MB(dawniej Figo) i SB(nigdy CR70) do zawsze działają razem, no normalnie nasza największa tajemnica legła w gruzach:stupid: Kup teraz sztrachecle, podpal, zobocz czy sie poli i wygladaj zza winkla Edytowane 17 Styczeń 2015 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Widzę SB, że musiałeś rodzinę (MB) poprosić o wsparcie w temacie :stupid: proponuję, powołać tu kolejnych powinowatych :stupid: Nikt mnie nie prosił o wsparcie. Najzwyczajniej żartem próbowałem załagodzić sytuację. A wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Padły deklaracje dotyczące spotkań, opinie dotyczące urody, grożby użycia wioseł do celów innych niż napęd kajaka..... A ja proponuję zamknąć temat na dwa dni, przemyśleć jeszcze raz swoje słowa, i ponownie wrócić do tematu! Ni ma co podpolać, ni ma co się patrzyć zza węgła jak sie poli, bo jak się już wszyćko spoli, to co bedzie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Bumer, jestem w szoku, takie rozsądne słowa z twoich ust, tfffuu, klawiatury. Zaimponowałeś mi. :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Jak już wcześniej pisałem ten wątek od samego początku jest żałosny. Czytając te "pozdrowienia" już wiem czemu przez dwa lata byłem czytaczem bez komentowania. Dajcie sobie na luz bo szkoda forum, chyba że chcecie zrobić bełkot jak na onecie czy wp pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Eee tam pitolicie. Dziewczyny ciągnijcie się dalej za włosy, jest naprawdę zabawnie :-) Jeżeli komuś wydaje się, że ten film zachęca do idiotycznych wyczynów na stoku to albo jest chory psychicznie albo jest głupi. Prawda jest taka, że to co widać na filmie jest w stanie powtórzyć garstka ludzi na świecie. Nawet Hirscher czy inny Ligety nie daliby rady więc o jakim naśladowaniu jest w ogóle mowa. Stoki już są pełne nie panujących nad nartami kretynów ale filmy nie mają z tym nic wspólnego. Tak funkcjonują ludzie, którzy stali w innej kolejce kiedy Pan Bóg rozdawał mózg. Film mega bo zrobiony z nowatorskim pomysłem. Super zmontowany i okraszony doskonałymi umiejętnościami. Jezeli komuś nie podoba się film to sorry Pany ale chyba pomyliliscie fora...może wizaż.pl ? Ps. Jestem na mocnych prochach przeciwbólowych wiec jest dosadnie ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 A wy dalej pitolicie o tym samym... faktycznie żałosne! Może ruszcie d... i poruszajcie się na live a nie na klawiaturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Kurde, dopiero teraz okryłem ten wątek, a film widziałem już kilka dni temu na fejsie.. i naprawdę uważacie, że jak ktoś ma takie umiejętności to jest zagrożeniem na stoku ? Pomijając, że ten kolo na ubitych trasach jest od święta :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 i naprawdę uważacie, że jak ktoś ma takie umiejętności to jest zagrożeniem na stoku ? Film jest wyreżyserowany co już było napisane, dlatego trzeba go oglądać z przymrużeniem oka co większość zrobiła, a ci co szukali dziury to ją znaleźli i dlatego jest już 5 stron postów na zasadzie że miliardy much nie może się mylić :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Film jest wyreżyserowany co już było napisane, dlatego trzeba go oglądać z przymrużeniem oka co większość zrobiła, a ci co szukali dziury to ją znaleźli i dlatego jest już 5 stron postów na zasadzie że miliardy much nie może się mylić :stupid: :wink: Dla mnie gość wymiata, niesamowite umiejętności i tyle. Film - pierwsza klasa. Związku z codziennym bezpieczeństwem na stokach - nie widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Może niektórym żal d... ściska że gość tak jeździ :stupid: :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Pewnie DEBIL jeździ BMW! Czy debile piorą w pralce marki Beko? Z jakich lodówek wyciągają piwo? Podziel się swoimi "złotymi myślami", poczytamy. Zwróć też uwagę na treść swych postów, szyk w zdaniu, styl, no i interpunkcję. Wiesz, dla ogromnej większości, pisane słowo bardziej charakteryzuje rozum niż marka używanego środka transportu! Pomyśl o tym, jeśli potrafisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi