marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Dawno tak się nie ubawiłem :applause: :applause: :applause: Koniecznie oglądajcie do końca :biggrin: [video=youtube;yKP7jQknGjs] 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 yyyyyyyyyyyy...... gdzie było śmiesznie????????: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 yyyyyyyyyyyy...... gdzie było śmiesznie????????: Jak w filmie nic takiego nie zauważyłeś, to spójrz tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/6476-Trochę-do-śmiechu?p=207155&viewfull=1#post207155 i się pośmiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Jak w filmie nic takiego nie zauważyłeś, to spójrz tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/6476-Trochę-do-śmiechu?p=207155&viewfull=1#post207155 i się pośmiej :biggrin: A to Twoje subiektywne odczucie, rozumiem że Ty w kasku jesteś uroczy w porównaniu ze mną:wink:. A wracając do powyższego filmiku, raczej widzę tam naganne zachowanie i nic do śmiechu, a raczej zastanowienia się w jaki sposób eliminować takich debili z stoku:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Cześć Abstrahując od znakomitego montażu jest to kolejny filmik, na którym gość daje popis nieprawdopodobnych umiejętności. Jazda na poziomie niedoścignionym. Pozdrowienia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 A to Twoje subiektywne odczucie, rozumiem że Ty w kasku jesteś uroczy w porównaniu ze mną:wink:. Oczywiście. A wracając do powyższego filmiku, raczej widzę tam naganne zachowanie i nic do śmiechu, a raczej zastanowienia się w jaki sposób eliminować takich debili z stoku:cool:: Gratuluję, że odebrałeś filmik bez przymrużenia oka :biggrin: ...no, ale wnioskując z Twojego poczucia humoru i nastawienia na promowanie piękna, ojczystego języka a zwłaszcza humoru opartego na wulgaryzmach - patrz: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19555-Warunki-śniegowe-w-Val-di-Fassa?p=208867&viewfull=1#post208867 nie dziwię się Twojemu prostemu rozumowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Gratuluję, że odebrałeś filmik bez przymrużenia oka :biggrin: ...no, ale wnioskując z Twojego poczucia humoru i nastawienia na promowanie piękna, ojczystego języka a zwłaszcza humoru opartego na wulgaryzmach - patrz: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19555-Warunki-śniegowe-w-Val-di-Fassa?p=208867&viewfull=1#post208867 nie dziwię się Twojemu prostemu rozumowaniu. Dlatego też już dawno postanowiłem że się na stoku i towarzysko, nigdy nie spotkamy, bo zwyczajnie nadajemy na różnych falach:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pewnie DEBIL jeździ BMW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pewnie DEBIL jeździ BMW! A to żart czy kosmita? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Dlatego też już dawno postanowiłem że się na stoku i towarzysko, nigdy nie spotkamy, bo zwyczajnie nadajemy na różnych falach:cool:: Jak rozumiem, trafiła "kosa na kamień" i nie możesz znieść tego, że ktoś potrafi Ci trafnie zripostować? Rozumiem i do miłego, nigdy, niezobaczenia - cała przyjemność po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 No OK! montaż ale i tak żenada! jak można chwalić się... nie wiem... głupotą? to ma być śmieszne? a może nie długo jakiś kolejny debil też tak będzie chciał spróbować na LIVE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Jak rozumiem, trafiła "kosa na kamień" i nie możesz znieść tego, że ktoś potrafi Ci trafnie zripostować? No, skromność to Twój mocny atrybut:rolleyes:: Byłem przekonany, że o trafności jakiejś tam riposty decydują osoby trzecie, a nie sam autor riposty, no ale ok, widzę że byłem, jestem w błędzie:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Cześć No OK! montaż ale i tak żenada! jak można chwalić się... nie wiem... głupotą? to ma być śmieszne? a może nie długo jakiś kolejny debil też tak będzie chciał spróbować na LIVE! Błądzisz kolego wyjątkowo. Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Super filmik i super jazda ! Żal d..e ściska osobą które nie mają namiastki umięjetności tego rider'a :wink: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pomijając skrajna nie odpowiedzialność , to jazda gościa i montaż filmu robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Cześć Ludzie przecież jest to specjalnie przygotowany i spreparowany film, nakręcony ze statystami, ochroną, po wielokrotnych próbach i podejrzewam wielokrotnych dublach. To żart mający zaprezentować typowy kunszt gościa w nietypowy, być może nieco kontrowersyjny sposób. ŻART FILMOWY. Pozdrowienia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Cześć Ludzie przecież jest to specjalnie przygotowany i spreparowany film, nakręcony ze statystami, ochroną, po wielokrotnych próbach i podejrzewam wielokrotnych dublach. To żart mający zaprezentować typowy kunszt gościa w nietypowy, być może nieco kontrowersyjny sposób. ŻART FILMOWY. Pozdrowienia Zresztą, nie jest to pierwszy żart tego Ridera :happy: Chłopak ma, nie tylko, mega umiejętności, ale również jest oryginalny jeśli chodzi o styl klipów. Tych, którzy nie kojarzą, bądź nie widzieli wcześniej - przypominam poprzedni wątek: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/17358-Mądre-to-nie-ale...?p=172366&viewfull=1#post172366 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Ślązak - Warszawiaka nigdy nie zrozumie! i wzajemnie... dalej nie wiem gdzie to jest (albo ma być) śmieszne! instrukcja dla...: patrz tytuł postu PS. dziękujemy za wyczerpujące informację na tematy techniczne :biggrin: aaaa i to chyba ma być ten żart!!! a to sorrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 (edytowane) Ślązak - Warszawiaka nigdy nie zrozumie! i wzajemnie... dalej nie wiem gdzie to jest (albo ma być) śmieszne! instrukcja dla...: patrz tytuł postu PS. dziękujemy za wyczerpujące informację na tematy techniczne :biggrin: aaaa i to chyba ma być ten żart!!! a to sorrry Dziwi mnie drugi z Twoich wpisów Jaśku - pierwszy przytyk do właścicieli BMW (znam Forumowiczów, którzy jeżdżą tą zacną marką - obrażasz ich?), drugi odnośnie mieszkańców środkowej i południowej Polski (Ślązaków, Warszawiaków) - jaki to ma związek? Może szerzej wyjaśnisz, proszę? Film, albo się komuś podoba, albo nie - albo ktoś, to "łapie", bądź nie - jak widać po lajkach na YT (dzisiaj film został opublikowany: prawie 4000 jest na tak, 16 na nie) - to raczej wszyscy "łapią" o co chodzi, a nie na odwrót :biggrin: Edytowane 15 Styczeń 2015 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 (edytowane) Dziwi mnie drugi z Twoich wpisów Jaśku - pierwszy przytyk do właścicieli BMW (znam Forumowiczów, którzy jeżdżą tą zacną marką - obrażasz ich?), drugi odnośnie mieszkańców środkowej i południowej Polski (Ślązaków, Warszawiaków) - jaki to ma związek? Może szerzej wyjaśnisz, proszę? Film, albo się komuś podoba, albo nie - albo ktoś, to "łapie", bądź nie - jak widać po lajkach na YT (dzisiaj film został opublikowany: prawie 4000 jest na tak, 16 na nie) - to raczej wszyscy "łapią" o co chodzi, a nie na odwrót :biggrin: Odnośnie BMW.. Mam BMW i AUDI i jeżdżąc jednym i drugim jestem tym samym człowiekiem, jestem DEBILEM ??? haha uśmiałem sie :biggrin: Edytowane 15 Styczeń 2015 przez kajeran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pewnie DEBIL jeździ BMW! Odnośnie BMW.. Mam BMW i AUDI jestem DEBILEM ??? haha uśmiałem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 AD. BMW --> jeden taki sobie filmiki po Warszawie kręcił! co do firmy ani tym bardziej właścicieli nic nie mam nawet cenie tę markę! AD2. odnośnie mieszkańców j.w. AD. filmu... nie mam 15 lat żeby mnie taki bawił ani podniecał! AD. dalszej dyskusji... wyłączam się! mam to w d... co kto promuje na tym forum ale kiedyś jak zaczynałem to dostałem takie INFO że: " uważaj co publikujesz i piszesz bo to forum czytają tysiace ludzi! MOIM ZDANIEM TO FORUM NARCIARSKIE! a nie youtube! dla mnie bezpieczeństwo na stoku to podstawa a nie promowanie BEZMUZGOWIA! PS. SZACUN i dzięki! dla tych którzy rozumieją o czy piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Mitek wyjaśnił na czym rzecz polega z tym filmikiem, jest duże prawdopodobieństwo że tego nie rozumiesz, no comment... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pewnie DEBIL jeździ BMW! AD. BMW --> jeden taki sobie filmiki po Warszawie kręcił! co do firmy ani tym bardziej właścicieli nic nie mam nawet cenie tę markę! Sugerujesz, że wszyscy powinni wiedzieć, co Ci siedzi w głowie, jakie skróty myślowe stosujesz pisząc na forum narciarskim o samochodach BMW? (przypominam cytując: MOIM ZDANIEM TO FORUM NARCIARSKIE!) Może jeszcze sami powinni się przeprosić, za to że nieopatrznie przeczytali, że są Debilami? To Janusz właściwie ile Ty masz lat? Może warto czasami zwyczajnie przyznać się do błędu i przeprosić? Zareagowałem, bo obraziłeś mojego Przyjaciela, który jest również Forumowiczem Skionline. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 .....PS. SZACUN i dzięki! dla tych którzy rozumieją o czy piszę! Powiem w ten sposób: wiem o czym piszesz, ale nie rozumiem po co tu i teraz:smile: Marboru wkleił ten filmik w dziale "chcę wam o tym powiedzieć". Jest to dział właśnie do tego typu "informacji". Dodam, że nie jest to dział "nauka bezpiecznego poruszania się po stoku". Nie będę tu się rozwodził, jak gość jeździ i czy ten filmik jest śmieszny. Nie mniej powiedz mi Jasiek, jak powstanie nowy film o Agencie 007, w którym będą sceny na nartach (mają być i pewnie będą niesamowite) to też nie będziesz oglądał bo promuje narciarskie "BEZMUZGOWIE". PS: Film świetnie zmontowany. Scenka z ubieraniem gogli !!!!!!!!! szacunek. Jak oni to skręcili?????? Muszę przyznać, że po pierwszej minucie myślałem, że to jakiś palant jeździ po trasie i się popisuje, ale był coś za dobry:smile: Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi