JG77 Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 (edytowane) Witam serdecznie odwiedziłem niedawno na 3 Króli Kitzbuchel ,co do warunków to są znakomite ,dużo śniegu sztucznego jak i świeżego ,trasy dobrze przygotowane ,wszystko czynne ,można śmiało się wybrać a jest gdzie pośmigać ,wszystkie wyciągi czynne a dzięki kolejce gondolowej 3 S region jest bardzo rozległy.Ludzi trochę było szczególnie na 3Króli co miało odzwierciedlenie na trasach ,jednak bardzo polecam można się wyszaleć. Oczywiście Kitzbuhel!!! Edytowane 14 Styczeń 2015 przez JG77 błąd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Chyba Kitzbühel, a nie Kitzbuchel? :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Tak ,przepraszam ,wysłałem wiadomość z komórki i w ogóle było mi trudno nie mam tapatalka i do tego nowy telefon z którym nie jestem jeszcze obeznany:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi