Szymonaki Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2005 bo tak ją nazywam:) Guma niemieckiej repry wie ktos gdzie lub od kogo można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2005 Guma"tygrysek". Spotkalem te gumy pare razy na aukcjach niemieckiego ebay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 5 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2005 Guma"tygrysek". Nie znam niemieckiego mógłbyś napisać pod jakim hasłem szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2005 Guma"tygrysek". sport/skisport/rennanzug.zakupy wymagaja zalozenia konta na ebay.de, a do tego na pewno potzreba niemieckiego.jezeli cos znajdziesz,mozemy o tym pomowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 12 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2005 Guma"tygrysek". http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=59466&item=5171433514&rd=1 To jest link jak widzisz znalazłem, tylko nie znam niemieckiego nie wiem jaki rozmiar nie znam szczegółów itd. A Ty znasz niemeicki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 13 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2005 Guma"tygrysek". Znam niemiecki.Co do szczegolow pisz na priva lski@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi