AbEE Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Witam serdecznie ! Nareszcie się zarejestrowałem, a wielkim leniem jestem Jeżdzę sporadycznie od jakiś 7 lat, jestem samoukiem. Moja przygoda z nartami zaczęła się od propozycji szwagra z wypadem do Korbielowa na Pilsko. Wyobrażacie sobie ? Ja + narty pierwszy raz na nogach i czerwona z Pilska. LOL. Było ciężko ale się zaraziłem i pokochałem ten sport Pozdrawiam! Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Cześć wielki Leniu, jeżdżący sporadycznie Samouku:smile: Pozdrowienia wzajemne. p.s. a jakaś analiza to może już nie dzisiaj bo coś klimatu nie czuję:wink: p.s. 2 cóż to za sporadyczna miłość ? ::wink::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbEE Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Cześć wielki Leniu, jeżdżący sporadycznie Samouku:smile: Pozdrowienia wzajemne. p.s. a jakaś analiza to może już nie dzisiaj bo coś klimatu nie czuję:wink: p.s. 2 cóż to za sporadyczna miłość ? ::wink::biggrin: Heeej co do analizy z innego wątku to czekam niecierpliwie Co do sporadyczności mojej miłości to kasa przeszkadza niestety. Co by nie mówić to jednak tani sport to nie jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 No jak w każdej miłości.....liczy się jakość nie ilość :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbEE Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 No jak w każdej miłości.....liczy się jakość nie ilość :wink: I tego się trzymajmy ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Witaj i oby "zaraza" Cię nigdy nie opuściła!!! :wink: :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi