n3l15 Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 (edytowane) Czesc, Nie bardzo wiem, w ktorym sub-forum umiejscic ten topic. Czy ktos kiedykolwiek byl na nartach w Kirgistanie? Czy macie jakiekolwiek doswiadczenia z heliski, jazdą za skuterami, skitouringiem tamże? Jakiekolwiek doświadczenia, uwagi będą pomocne... (Lece do Biszkek na przelomie lutego i marca) Pzdr. Edytowane 10 Styczeń 2015 przez SB usunięto link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Ja byłęm co prawda latem-w czerwcu,ale postanowiłem odwiedzić ośrodki narciarskie-znajdziesz na forum mój post ze zdjęciami wyciągów-urządzenia nostalgiczne,trudno było nawet w Biszkeku znaleźć wtedy kogoś,kto znałby detale ichniego narciarstwa... Podróży zazdroszczę,bo kraj piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Dzieki wielkie - poszukam. Ja zdecydowanie nie jade tam na trasy, ale poza - stad moje pytania o skutery, heli, tury itd... Jesli pamietasz kontakt do kogokolwiek - daj znac! Raz jeszcze - dzieki. Nelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi