CarverGs9.21 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 kto jedzie na test ntn do bukowiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2005 testy ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 2 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2005 testy Ja też będe:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2005 testy Z wielka przyjemnoscia poznam osobiscie J.C do zobaczenia w Bukowinie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2005 testy To do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2005 testy Znaczy co ...a ja za karę będę was obsługiwał tak??? Co to to nie - proszę wziąć swoje śrubokręty...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2005 testy Japonski, jak za karę ?? ZA PIENIADZE. Tak przynajmniej robia niektore panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2005 testy A co Ty jak nasz Prezydent baz śrubokręta nie dasz rady? Bobic dobrze gadasz, może za kasę będzie spolegliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi