marczello Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 (edytowane) K2 Obsethed dł.179cm + wiązania Marker Griffon 12.Narty rocznik 2009/2010.Kupione w sklepie jako nowe w 2010.Stan bardzo dobry.Okazjonalnie na nich jezdzilem.Bralem je jako drugie narty w alpy aby miec sprzet na gleboki snieg.Na co dzien jezdze na racewych nartach.Na tych K2 jak z dziesięć dni jazdy w puchu to max.Wiązania Marker Griffon12.Buta mam dl.skoruy 315mm.Cena jaka mnie interesuje to 1100 zl.Do lekkiej nagocjacji.Szata graficzna bardziej porysowana od transportu niż od samej jazdy.Czekam na Wasze propozycje.Narty mogę dostarczyć osobiście w woj.dolnośląskim opolskim śląskim , w sąsiednich do dogadania.Zapraszam do kupna , bo warto.http://www.backcountry.com/k2-obsethed-alpine-ski-k2s0686Kontakt : krystiankondej@gmail.com Edytowane 3 Styczeń 2015 przez marczello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Nadal na sprzedaż. K2 Obsethed dł.179cm + wiązania Marker Griffon 12. Narty rocznik 2009/2010. Kupione w sklepie jako nowe w 2010. Stan bardzo dobry.Okazjonalnie na nich jezdzilem.Bralem je jako drugie narty w alpy aby miec sprzet na gleboki snieg.Na co dzien jezdze na racewych nartach. Na tych K2 jak z dziesięć dni jazdy w puchu to max. Wiązania Marker Griffon12. Buta mam dl.skoruy 315mm. Cena jaka mnie interesuje to 1100 zl.Do lekkiej nagocjacji. Szata graficzna bardziej porysowana od transportu niż od samej jazdy. Czekam na Wasze propozycje. Narty mogę dostarczyć osobiście w woj.dolnośląskim opolskim śląskim , w sąsiednich do dogadania. Zapraszam do kupna , bo warto. http://www.backcountry.com/k2-obsethed-alpine-ski-k2s0686 Kontakt : krystiankondej@gmail.com [ATTACH=CONFIG]17770[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 hmmm bujasz się już tyle czasu z tymi nartami... nie sądzisz, że cena jest mało atrakcyjna? ja pare lat temu takie obsethed, z Baronami, fokami BD i harszlami do tego za 1500 kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 hmmm bujasz się już tyle czasu z tymi nartami... nie sądzisz, że cena jest mało atrakcyjna? ja pare lat temu takie obsethed, z Baronami, fokami BD i harszlami do tego za 1500 kupiłem... Narty są tyle warte.Nie sprzedam, trudno , zostawie je sobie.Jeść nie wołają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Rozumiem;) Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 12 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 K2 Obsethed dł.179cm + wiązania Marker Griffon 12. Narty rocznik 2009/2010. Kupione w sklepie jako nowe w 2010. Stan bardzo dobry.Okazjonalnie na nich jezdzilem.Bralem je jako drugie narty w alpy aby miec sprzet na gleboki snieg.Na co dzien jezdze na racewych nartach. Na tych K2 jak z dziesięć dni jazdy w puchu to max. Wiązania Marker Griffon12. Buta mam dl.skoruy 315mm. Cena jaka mnie interesuje to 1100 zl.Do lekkiej nagocjacji. Szata graficzna bardziej porysowana od transportu niż od samej jazdy. Czekam na Wasze propozycje. Narty mogę dostarczyć osobiście w woj.dolnośląskim opolskim śląskim , w sąsiednich do dogadania. Zapraszam do kupna , bo warto. http://www.backcountry.com/k2-obsethed-alpine-ski-k2s0686 Kontakt : krystiankondej@gmail.com [ATTACH=CONFIG]17770[/ATTACH] Nowa niższa cena 999 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 18 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Nowa cena.Po kosztach oddam.950 zł. Dostawa w woj. dolnośląskim, opolskim , śląskim gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Przecena na koniec sezonu 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 11 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Przecena na koniec sezonu 900 zł. Nikt?Może jednak? Kontakt : krystiankondej@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi