Mati1981 Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) SON cz.2 Przejazd ze Skrzycznego w kierunku Hali Skrzyczeńskiej jest jaki jest(trzeba trochę podejść i popracować kijami). Warunki na trasie bardzo dobre, dużo puchu, środek trasy tylko ubity przez narciarzy, mięciutko, przyjemnie. Widoki bardzo ładne. Kilka zdjęć: Docieram na trasę z Małego Skrzycznego, jadę kawałek do hali i skręcam na zamkniętą Bieńkulę. Sprawdzam jeszcze czy chodzi wyciąg z Czyrnej i jazda. Trochę się napaliłem ale warunki tu raczej trudne, puch już rozjechany ale szukam ciągle tych nietkniętych miejsc... Wciągam się zatem ponownie na halę, mam wrażenie że te orczyki SON-u szybciej jadą od orczyka z COS-u, tego z Dolin na Skrzyczne! Z Hali Skrzyczeńskiej odbijam na samą górę, czyli Małe Skrzyczne. Następnie cisnę na dół aż do Soliska. Prawie się nie zatrzymuję...Warunki bardzo dobre, a odcinek między Halą a Suchym idealny! Jechałem trasą niebieską, ale podobnie na czerwonej 7 również idealnie a to przecież już prawie koniec jazdy w ośrodku, było już przed 16:00. Na koniec jeszcze jadę na Pośredni i wyżej, warunki powyżej Golgoty bardzo dobre. Niestety brakło mi już czasu aby zwiedzić Juliany, ale tam też pewnie było pięknie. Ostatni zjazd zaliczam Golgotą. Warunki dobre a ratraki z dołu zrobiły mi mały prezent i połowę trasy zjechałem po świeżym sztruksie. 3 godzinki upłynęły bardzo szybko i żal było kończyć dzisiejszą naprawdę udaną jazdę, powiedziałbym najlepszą w tym sezonie jeżeli chodzi o warunki narciarskie. Jeszcze jedno małe spojrzenie w kierunku zachodzącego słońca. Warunki w SON-ie bardzo dobre, nawet idealne. Zimo trwaj! Serdecznie pozdrawiam, mam nadzieje że nikogo nie zanudziłem. A i jeszcze na koniec jazda PKS-em, 3 zeta zapłaciłem pod COS. Maciek Edytowane 6 Marzec 2015 przez Mati1981 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Wrecz przeciwnie Tak jak Janek pisze podzielam jego zdanie ze w Szczyrku mozna sie wyjezdzic do bulu a szczegolnie jak sie trafi na taki warun jak Ty ) Szkoda ze tylko 3h smigales...ale z BB masz rzut beretem,my w nd tam zawitamy na pare dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi