milkman Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Hej, Poszukuję osoby w wieku 20-35 (ja mam 28), która jeździ dobrze zarówno na nartach jak i na snowboardzie (uprawnienia instruktorskie mile widziane, ale nie są konieczne), która chciałaby połączyć przyjemne z pożytecznym. Proponuję wyjazd w marcu na 7-10 dni w Pireneje albo do Sierra Nevada w ciągu których dostałbym parę lekcji jazdy na desce i nartach (jestem początkujący). W zamian jestem w stanie zapłacić za nocleg w dobrym hotelu (osobne pokoje) , wyżywienie : śniadania i obiadokolacje oraz 7-dniowy skipass + naturalnie dużo czasu wolnego:) Płeć nieważna, bo liczy się tu dla mnie profesjonalizm oraz chęć nauczenia mnie jazdy. Oczywiście szukam również osoby bezproblemowej, otwartej i życzliwej. Przelot nie jest zawarty w mojej ofercie - do dogadania dokladny termin i wspolny wylot z Warszawy(Malaga lub Barcelona w zależności od regionu i potem autem ktore również wynajmę), także jeśli pasują Ci takie warunki to czekam na info. Oferty z całej Polski. (Jestem w stanie rozważyć opcję dwóch chętnych osób, które mnie nauczą jeżdzić, jeśli będą sie znały i dzieliły swój pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 podaję adres email w celu ustalenia szczegółów wyjazdu - malwiny@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gospa Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 A nie lepiej dla Ciebie, skoro jesteś początkujący, żeby uczyć się jeździć gdzieś bliżej i taniej? Przecież i tak nie będziesz w stanie wykorzystać karnetu w stosunku do jego ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi