Picu Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Witam, kupiłem sobie dzisiaj nowy kask, i miałem taki pomysł żeby sobie walnąć do niego daszek. Poprzedni kask też miałem z takim małym daszkiem i jakoś się do tego przyzwyczaiłem i teraz mi tego brakuje. Jednak jedyny tego typu wynalazek jaki znalazłem to POC slalom bumper, który ani nie jestem pewien czy będzie pasował, bo one pewnie są na wymiar pod kaski POCa robione, ani mi się nie podoba jego cena. Znalazłem też coś w tym stylu z decathlonu, ale to się mija w ogóle z celem, bo jest jakiś taki niewydarzony. Czy ktoś wie może gdzie można tego typu akcesorium ogarnąć? Oprócz tego interesowałyby mnie jakieś naklejki różnego rodzaju itp. lubię wprowadzić odrobinę szaleństwa na głowie Jakieś przyklejane rogi czy lisie ogony już może nie koniecznie, chyba że coś co wyglądałoby jak lotki Co by lepszy docisk aerodynamiczny był. P.S. To nie jest żart, naprawdę szukam takich śmiesznych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Wydaje mi się że najłatwiej to będzie z tymi rogami. Wystarczy związać się z odpowiednią partnerką, ona co trzeba zrobi i to odpowiednio wśród znajomych nagłośni, a wszyscy juz będą widzieli rogi na głowie. Wyobraż sobie, wszyscy wokół widzą piękne rogi, nic jednak nie wystaje z kasku, nic go nie obciąża. No i za darmo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 ... Wystarczy związać się z odpowiednią partnerką, .... No i za darmo :smile: No nie wiem czy tak za darmo To jest kosztowne hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 No nie wiem czy tak za darmo To jest kosztowne hobby. Kolego, kto by liczył pieniadze wydawane na "swoje" kobiety?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Kolego, kto by liczył pieniadze wydawane na "swoje" kobiety?:smile: Nie pamiętam tytułu, jest taki film z Al Pacino, gdy na gorącym nakrył partnerkę ...może chodzić w moich kapciach, pić z mojej szklanki ale mojego telewizora nie będzie oglądał :biggrin: Po czym zabrał TV i wyszedł z domu :biggrin: Chyba doszedł do wniosku że nic go tak nie kosztuje jak oglądanie telewizji :biggrin:...resztę, łącznie z żoną koleś może sobie używać :biggrin: PS Kiedyś jak szukałem kasku to było kilka modeli z daszkiem, mały ale był. Jedynie musisz spasować z goglami bo nie wiadomo czy podejdą pod "nowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kttosiek Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Nie pamiętam tytułu, jest taki film z Al Pacino, gdy na gorącym nakrył partnerkę ...może chodzić w moich kapciach, pić z mojej szklanki ale mojego telewizora nie będzie oglądał :biggrin: W oryginale tekst jest nieco inny. Niemniej jednak chodzi Ci o film "Gorączka". Świetny film można powiedzieć klasyk i z jaką obsadą.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 23 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Dzięki za pomoc chłopaki Dobrze że można liczyć na dobre rady ludzi w internecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Dzięki za pomoc chłopaki Dobrze że można liczyć na dobre rady ludzi w internecie. Picu, obraziłeś się? Nie wygłupiaj się, my nieraz tak sobie pożartujemy, i tyle. A propos kasku, wiem gdzie kupić kity do przypięcia. Można przerobić taką kitę z gadżetu seks zabawowego, który przypina się do, znaczy się bolec się wkłada do... i kita jak u lisa wisi. Wyrzucasz bolec, bo nie będzie do kasku potrzebny, i kitę masz jak znalazł! W różnych kolorach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 W oryginale tekst jest nieco inny. Niemniej jednak chodzi Ci o film "Gorączka". Świetny film można powiedzieć klasyk i z jaką obsadą.: Nie cytowałem ale wiem że są różne wersje "lektorskie" a że film bardzo lubię to oglądałem go kilka razy stąd mogę się mylić ale najważniejsze że trzymałem się wątku:) PS Gdyby coś to mam niepotrzebny daszek po kasku rowerowym :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 A propos daszku do kasku. Brenda robi kaski które sprzedawane są po 140-160 zł. Robi też identyczny kask, ale z dołożoną szybką zastepującą gogle. Taki kask kosztuje na aledrogo 600zł. Ostatnio przeceniono go na 399zł. Makro sprzedaje takie kaski po 280 zł. Znaczy się szybka i 2 śrubki kosztują od 460 do 140zł. Drogo jak na doczepiany gadżet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi