jasiek54-j23 Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Witam Właśnie wróciłem, szukałem chętnych do towarzystwa "Pierwszy śnieg"- nie było chętnych wybrałem się więc sam, to znaczy nie zupełnie doczepiłem się do grupy "Krakusów".Mieszkaliśmy w Hotelu Cristallo i piszę aby się z wami podzielić opinia o miejscu. Hotel godny polecenia , wyśmienite jedzenie,siłownia basen, sauny,ogrzewana narciarnia a boxy zamykane na klucz. Hotel położony na wysokości 2000m ,100metrów do pierwszego wyciągu, ze względu na mizerie ze śniegiem część tras zamknięta ale i tak te czynne wystarczały aby się nacieszyć jazdą no i jak zawsze we Włoszech LAZUR, dołączam kilka fotek, oceńcie sami. Pozdrawiam do zobaczyska nastokujasiek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Wygląda to dość dobrze, a jak pod nartą? miło, czy betoniasto? W styczniu będzie 10 rocznica jak tam byłem, więc może by powtórzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Wygląda to dość dobrze, a jak pod nartą? miło, czy betoniasto? W styczniu będzie 10 rocznica jak tam byłem, więc może by powtórzyć.... Fajne miejsce.Zjazd z Margaritki super.W 2 połowie stycznia bedę miał przyjemność znowu się nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Też miałem okazję być tam w tamtym tyg. Niestety krzesła po lewej stronie drogi (naprzeciw Col Margerita) nie chodziły. U góry też nie wszystko przygotowane. Ale pojeździć można. Twardo ale nie lód czyli tak jak trzeba. Aż dziw, że nie zrobili więcej tras. Byłem lekko zawiedziony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek54-j23 Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Wygląda to dość dobrze, a jak pod nartą? miło, czy betoniasto? W styczniu będzie 10 rocznica jak tam byłem, więc może by powtórzyć.... Było spoko, Margeritka w pewnych odcinkach była zbyt twarda ale nie był to lód, fakt nie wszystko jeszcze uruchomili i nie ze wzgledu na brak sniegu ale raczej z powodu małej frekfencji, poza nami kilkoma Czechami i garstki Włochów pustki !! Jeździłem również w Alpa Lusi i tam również podobnie. Pogoda jak zwykle we Włoszech wysmienita czego nie mozna powiedzieć o Austrii . Tak tam jak i z powrotem w Austrii padał deszcz a kilka kilometrów za Brenerem pełna "lampa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Wszystko dobrze kolego "jasiek54-j23". Dostaniesz jednak ode mnie opierd... Opier... za zdjecie nr 1. W prawej ręce to co Ty tam trzymasz? Wygląda mi toto na papierosa, ( a fuj!!!), ale może zwinąłeś jakiś rachunek w rulonik?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajkakgb Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Pięknie, pięknie! będę mieć okazję osobiście sprawdzić te widoczki i trasy w drugiej połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPW Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Było spoko, Margeritka w pewnych odcinkach była zbyt twarda ale nie był to lód, fakt nie wszystko jeszcze uruchomili i nie ze wzgledu na brak sniegu ale raczej z powodu małej frekfencji, poza nami kilkoma Czechami i garstki Włochów pustki !! Jeździłem również w Alpa Lusi i tam również podobnie. Pogoda jak zwykle we Włoszech wysmienita czego nie mozna powiedzieć o Austrii . Tak tam jak i z powrotem w Austrii padał deszcz a kilka kilometrów za Brenerem pełna "lampa" Na przełączy może padało, ale jestem w Austrii od soboty, jest ciągle słońce i co najważniejsze dużo (jak na ogólne warunki) naturalnego śniegu także starczyło go nawet na niezły freeride. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Wszystko dobrze kolego "jasiek54-j23". Dostaniesz jednak ode mnie opierd... Opier... za zdjecie nr 1. W prawej ręce to co Ty tam trzymasz? Wygląda mi toto na papierosa, ( a fuj!!!), ale może zwinąłeś jakiś rachunek w rulonik?:smile: On trzymał 100 eurusiów dla fotografa, więc mu odpuść z okazji Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek54-j23 Napisano 23 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Wszystko dobrze kolego "jasiek54-j23". Dostaniesz jednak ode mnie opierd... Opier... za zdjecie nr 1. W prawej ręce to co Ty tam trzymasz? Wygląda mi toto na papierosa, ( a fuj!!!), ale może zwinąłeś jakiś rachunek w rulonik?:smile: Witaj ! Kiedyś Dałkszewicz opowiedział na takie zaczepki: "Przychodzi facet do lekarza i pyta: panie doktorze jeśli odstawie papierosy alkohol i kobiety to czy będe żył dłużej ???? TAK TYLKO PO CO !!! - odpowiedział lekarz" Pozdrawiam ŚWIATECZNIE - WSZYSTKICH !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maziagh Napisano 11 Październik Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik Cześć wszystkim czy ktoś Was był w San - pellegrino w marcu koło 15 marca w ostatnich latach. Jak jest z temperaturą - czy nie topi bardzo śnieg, jak warunki. Zimy są jakie są ale termin po 10 marca to termin po karnawale wiec ludzie będzie mniej. Jednak zależy mi na dobrych warunkach. Dajcie proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Październik Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 26 minut temu, maziagh napisał: jednak zależy mi na dobrych warunkach. zależy co rozumiesz pod dobrymi warunkami śnieg będzie na trasach napewno, prawdopodobieństwo porannego betonu i popołudniuwej ciapy jest jednak spore. W ubiegłym sezonie w połowie marca był mój kumpel w Pozza di Fassa i nawet dopadało im świeżego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi