lski@interia.pl Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 (edytowane) Jedziemy na 3 dni w tym terminie ,wszystko wskazuje,że będziemy mieli 2 miejsca wolne-jeżeli ktoś byłby chętny ... Więcej info tel.694427773 Edytowane 20 Grudzień 2014 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 A będzie tam po czym jeździć ? Wstąpiłem wczoraj do St. Anton na kawę i wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 No nie wygląda to wesoło,jedziemy tam na zawody Der weisse Ring,w zeszłym roku też było tam tragicznie ze śniegiem... A Ty po co tam trafiłeś,jeśli nie ma śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Siedzę w Kappl już ponad tydzień, więc w przerwie od nart zwiedzam okoliczne wioski Miałem w planach wypad do St. Anton na jeden dzień narciarski, ale dla 3 tras nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Jedziemy na 3 dni w tym terminie ,wszystko wskazuje,że będziemy mieli 2 miejsca wolne-jeżeli ktoś byłby chętny ... Hej Jak wyglądają szczegóły wyjazdu? Napisz pliz na priva. PS masz pełna skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Masz na priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Niestety kolega z forum,który miał jechać,nabawił się kontuzji,więc 2 miejsca nadal wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Widzę,że nikt wiecej się nie zapisał na Der Weisse Ring,a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Pewnie po Twojej poprzedniej relacji nikt nie ma odwagi :smile: Ja z niecierpliwością czekam na tegoroczną, bo czytając poprzednią myślałem, że pęknę ze śmiechu :cheerful: Oczywiście życzę Ci by warunki były lepsze niż poprzednio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi