marboru Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) Piękna etiuda o przyjacielu narciarza. W tle niesamowite, argentyńskie góry, samotny domek pośród fantastycznych iglic szczytów...śnieg, radość, uśmiech w oczach czworonożnego przyjaciela. Wspólna zabawa i nierozłączność... ...muzyka, ujęcia, zdjęcia, montaż - powalają! Zachęcam do obejrzenia poniższego, krótkiego filmiku. PS. Zwróćcie uwagę na ostatnie ujęcie - bajka! [video=vimeo;111085476] Psiak - Mistrzostwo Świata! :cheerful: Edytowane 18 Grudzień 2014 przez marboru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Witam, jak dla mnie SUPER !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Psy i narty czy trzeba coś więcej ?? :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Pięknie. Pies, Rider, widoki i zima :smile: Ale, ale....mija prawie tydzień i żadnego głosu oburzenia, że w 4.29 przejechał za blisko zwierzęcia i zagrożenie na trasie ? ::eek::tongue::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Ale, ale....mija prawie tydzień i żadnego głosu oburzenia, że w 4.29 przejechał za blisko zwierzęcia i zagrożenie na trasie ? ::eek::tongue::wink: Pewnie Ślusarczyk jeszcze tego nie widział :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 film i ujęcia z kamer MISTRZOSTWO ŚWIATA ...........fachowiec na nartach tez skacze i fruwa nad skalami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Marboru... DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!! to chyba jeden z najbardziej klimatycznych filmików freeridowych/skiturowych jaki ostatnio widziałem Jest wszystko! Przyjaźń, piękne góry, śnieg, jazda, świetna technika! rewelacyjne linie ehhh Najpierw załączyłem na komórce... ale 5cali to mało, potem laptop... potem TV i na takich filmikach rozumiem dlaczego zdecydowałem się wybulić 700zł choćby za najtańsze kino domowe SONY! jest obłęd! ("audiofile" proszę się nie śmiać ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi