Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Spodnie Jack Wolfskin

Olgaa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupilam sobie przez internet kurtke + spodnie Jacka Wolfskina i mam pytanko do bardziej ogarnietych w temacie bo sie zastanawiam nad oddaniem spodni.

Rozmiar i wykonanie git, tylko mam wrazenie ze te kieszenie z przodu poszerzaja wizualnie. Niekoniecznie chcialabym sie poszerzyc ;) Poza tym maja kieszenie od gory a nie z boku jak jestem przyzwyczajona. I teraz pytanie: czy znajdzie sie gdzies na rynku spodnie z tej polki (20000, z wywietrznikami, nie softshell) do 500 zl?

Nie chce oddac i potem zalowac ze nie moge nic nowego znalezc a mialam taka jakosc za taka cene. Duzo juz szukalam ale w tej granicy cenowej nie znalazlam niczego z takimi parametrami. Stad tez tutaj pytanie, moze lepiej wiecie gdzie i jak szukac.

Kurtke mam taka (i jestem nia oczarowana): http://www.pm-outdoorshop.de/shop/product_info.php?info=p154404_POWDER-FORCE-JACKET-WOMEN.html&partner=evendi

Spodnie sa takie: http://www.e-horyzont.pl/revelstoke-pants-women-baza-e-h_108134t?p[cat]=181

Pozdrawiam!

Wrzuć foty, powiemy Ci czy masz oddać:)

PS

Koniecznie z tyłu też ;-)

Z tylu wyglada dobrze, trust me :wink:

Z przodu wyglada podobnie jak u pani modelki: http://www.zalando.de/jack-wolfskin-revelstoke-schneehose-night-blue-ja441e006-k11.html. I tez uwazam ze ja poszerzaja.

Czy ktos poradzi czy znajde spodnie o takich parametrach do 500 zl czy oszczedzic sobie szukania i zostawic te co mam? :rolleyes::

Edytowane przez Olgaa

Ach, więc abyś nie myślała, że nam mało zależy i szybko rezygnujemy to umówmy się tak, ja Ci wierzę, ale kolega nie.

Więc wrzucaj fotki, najlepiej przód i tył aby nie było niedomówień :wink:

Pozdrawiam,

Przod, tyl, i nawet z boku gratis: http://www.zalando.de/jack-wolfskin-revelstoke-schneehose-night-blue-ja441e006-k11.html. :wink:

Merytorycznie słowo, to tej pani na zdjęciach nic specjalnie nie dolega i nie poszerza, ani z przodu ani z tyłu.

Inna sprawa, że te spodnie w ogóle są "średnio estetycznie" skrojone. Niemniej po założeniu góry odzieży wierzchniej większość mankamentów się ukrywa, choć zgrabne leginsy to to się nie robią.

Resume - w kwestii odczuć kobiecych i podejścia do tego sprawa tutaj nie do rozstrzygnięcia (bez fotek) :smile:

p.s. zawsze można założyc gumę i będzie zgrabnie, choć czasami....ryzykownie :wink:

Dziekuje bardzo za wasze zaagazowanie i grzecznosc :wink: za przykladowe linki i za wszystkie odpowiedzi bardziej i mniej merytorycze. Pomogly w podjeciu decyzji... przyczaje sie na kolejna promocje i zapoluje na inne spodnie w tej cenie i o takich parametrach. Chociaz fajne w nich bylo to ze moglam je przyczepic do kurtki. No ale coz, nie mozna miec wszystkiego :rolleyes:: Dzieki! Pozdrawiam!

PS. Jakby mi sie nie udalo kupic drugich to pozostanie guma. Bedzie zgrabnie :wink:

Edytowane przez Olgaa
  • Like 1