johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 No właśnie,coś się nie chwali... : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Najdłuższy gigant świata w Nassfeld ... i załapałem się na pudło . Oficjalny czas 55.05:9. Niestety na mecie okazało się, że z BMW nici - byłem zbyt szybki ... albo Austriacy za wolni . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Gratulacje! Mam nadzieję,że złapiesz bakcyla ekstra długich gigantów i na Der Weisse Ring,Helmissimo czy Gardenissimę zmontujemy jakąś drużynę Skionline... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Zobaczcie kto wygrał nie tylko wiekowo,tuż za JC chop 20 lat starszy :smile: Pozazdrościć formy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Gratulacje! Mam nadzieję,że złapiesz bakcyla ekstra długich gigantów i na Der Weisse Ring,Helmissimo czy Gardenissimę zmontujemy jakąś drużynę Skionline... Napiszę tyle - gigantki masters zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Super Jacku - Gratulacje! Jestem pod wrażeniem :applause: :applause: :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Trafiła mi się jeszcze fotka z zawodów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Prze....piękna przygoda.:happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 A jakiś film z tej kamery rozumiem, że też będzie?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Gratulacje Jacek! Myślę,że samo przejechanie tak długiego giganta to już wyczyn,a tu jeszcze pudło! :applause: BMW będzie za rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Z fotki wynika, że na trasie było sporo śniegu (?). To faktycznie doświadczenie dawało efekty, na karku - za JC prawie 70 na karku :eek: brawo, szczególnie za kondycję. No a Bojan z prawie 60 zjechał z przewagą na pudle od 2 do prawie 4 min. :eek::eek: Nie mieliście tak jakiś "myków - trików" przy wyciągach ? :biggrin::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 JC serdecznie Ci gratuluję i zazdroszczę!!! Miałeś możliwość pościgać się z moim idolem z lat młodzieńczych. Miałeś za kolegę i rywala Bojana Krizaja. Wicemistrz Świata w slalomie i wielokrotny zwycięzca zawodów Pucharu Świata, mała kryształowa kula i wiele innych osiągnięć. Co tam BMW. Takie auto może mieć każdy (gotówka,raty,leasing). A ilu ludzi może pochwalić się , że rywalizowało z takimi narciarskimi tuzami? BRAWO!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Wielkie, wielkie Gratki, To jest JAZDA, też bym nie brał BMW, zbyt skromna nagroda no może Bentley by mógł zadowolić.:happy: Wyczyn sam w sobie. Pzd be-ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 A ja myślę, że nagrodą jest sam fakt dokonania czegoś takiego i szacunek forumowiczów Podoba mi się to, co robisz - co roku jakieś nowe wyzwanie. Powiem szczerze, że zeszłoroczny start na biegówkach wywarł na mnie większe wrażenie. Oczywiście gratuluje sukcesu w najdłuższym gigancie świata!!!! :) Ale te biegówki w zeszłym roku to chyba jest juz nie do pobicia. No chyba, że ... Tour de Ski dla dziennikarzy i Alpe Cermis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Najdłuższy gigant świata w Nassfeld A ja myślę, że nagrodą jest sam fakt dokonania czegoś takiego i szacunek forumowiczów Podoba mi się to, co robisz - co roku jakieś nowe wyzwanie. Powiem szczerze, że zeszłoroczny start na biegówkach wywarł na mnie większe wrażenie. Oczywiście gratuluje sukcesu w najdłuższym gigancie świata!!!! :) Ale te biegówki w zeszłym roku to chyba jest juz nie do pobicia. No chyba, że ... Tour de Ski dla dziennikarzy i Alpe Cermis Mam jeszcze coś w zapasie . Planuję w przyszłym sezonie zimowym przejechać maraton na łyżwach. Dystans... 200km! Mam nadzieję, że mi się uda przygotować. Jedyny problem, mały mam nadzieję, to zorganizowanie panczenów. A w tym roku jeszcze w planach: długi gigant i ponownie Sella Ronda, ale tym razem nie na nartach tylko na rowerze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Zobaczcie kto wygrał nie tylko wiekowo,tuż za JC chop 20 lat starszy :smile: Pozazdrościć formy A JC też już młody nie jest :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 A JC też już młody nie jest :tongue: Jest w tym trochę prawdy :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) E tam. Starzeją się tylko nasze dzieci ( i żony ) a my ciągle młodzi. Gratulacje Edytowane 1 Marzec 2015 przez Dan-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Przypomnę mój stary podpis pod postami: "Mężczyźni nigdy się nie starzeją,tylko zabawki im drożeją!" :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Tak,tak,tak :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 200 km powiadasz... No to już jest kawałek. Podoba mi się ten pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Przejechałem najdłuższy gigant świata! Przejechałem najdłuższy gigant świata! zapraszam do lektury mojej relacji z zawodów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Świetna relacja! Świetnie się to czyta,jakbym tam był... Chyba się wybiore,ale kiedy to nie wiem. Choćby rekreacyjnie to przejechać. :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 A JC też już młody nie jest :tongue: Młody może nie ale za to jaki sprawny!:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Młody może nie ale za to jaki sprawny!:cheerful: Było nie było, najlepszy z Polaków! Pewnie Bydlińskiego znów roztocza dopadły... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi