Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Zdjęcie nart-czy były naprawiane?

koza0007

Rekomendowane odpowiedzi

Możecie pokazać w którym miejscu było to zalewanie ? Bo ja tam wszędzie - poza podcięciami - widzę strukturę, a takie nierówne wybarwienia równie dobrze zostają po powycieranym smarze. Krawędzie jak marzenie, jeśli za dobre pieniądze to czemu nie ?

A jeśli chcesz rozwijać umiejętności, to zapraszam do mnie :happy: : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19572-Kom%F3rki-iSL-RD-Head-165cm?p=205118#post205118

Edytowane przez jacek-1210

Możecie pokazać w którym miejscu było to zalewanie ? Bo ja tam wszędzie - poza podcięciami - widzę strukturę, a takie nierówne wybarwienia równie dobrze zostają po powycieranym smarze. Krawędzie jak marzenie, jeśli za dobre pieniądze to czemu nie ?

A jeśli chcesz rozwijać umiejętności, to zapraszam do mnie :happy: : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19572-Kom%F3rki-iSL-RD-Head-165cm?p=205118#post205118

No właśnie, te "równe dobrze nierówne wybarwienia" na zdjęciu trzecim od końca. Głowy nie dam, ale "równie dobrze" .....:smile:

A może mógłbyś polecić coś ciekawego z grupy allmountain(lubię jeździć szybko). Jak się ma narta Volkl RTM 80 w stosunku do tej Code.

Jeżdżę, na tego typu nartach okazjonalnie, zazwyczaj jak się z którymś ze znajomych podmienię.

Akurat miałem na nogach jedna i drugą, tylko stoki były inne i pewne rozsunięcie w czasie.

Niemniej ja bym wziął dla siebie raczej code, ponieważ wydawała mi się w tym porównaniu "zwinniejsza".

Niemniej to indywidualne odczucie, nie wiem czy dla Ciebie wiarygodne.

Lepiej spróbować lub posłuchać chłopaków którzy tego typu nartami bawią się dużo więcej :smile:

Chłopaki gdzie jesteście ?? :wink:

Edytowane przez juice

Na podstawie tych zdjęć nie da się na 100% stwierdzić stanu ślizgów ale wszystko wskazuje na to, że wklejek w nich nie ma. Niestety wygląda na to, że było dość groźne uszkodzenie ślizgu w newralgicznym miejscu narty, czyli pod butem, przy samej krawędzi narty, które zostało zalane. Jeśli tak jest, grozi to chronicznie powtarzającą się usterką.

A co do wyboru nart, to zastanów się może nad Headami Integrale, np 009.

Edytowane przez Grzegorz Smajdor