koza0007 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Witam wszystkich W tym roku chcę zmienić narty i mam na oku Volkl Code PSI. Czy na podstawie zdjęć z linku http://www.aukcjoner.pl/gallery/018304874-.html#I11 ktoś może potwierdzić czy te narty miały robione wklejki i czy po takiej naprawie warto kupić te narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 'Wklejki nie widać natomiast miały uzupełniany ubytek który zwykle jest dużo tańczą i gorszą metodą naprawy zalane miejsce szybko zastaje odkryte i trzeba ponownie uzupełniać Ps. dobrze jeździsz to dość wymagająca narta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koza0007 Napisano 8 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Myślę, że na tyle dobrze żeby nauczyć się na niej lepiej bo na razie jeżdżę na jakiś fisherach marketowych. Czy ktoś się orientuje jaki mniej więcej musiałbym ponieść koszt fachowo zrobionej wklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 100-150 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Wklejki nie widać, były zalewane ubytki. Narta nie jest bardzo wymagająca. Ot tak średnio z +, no może z ++. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koza0007 Napisano 9 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Narta nie jest bardzo wymagająca. Ot tak średnio z +, no może z ++. A może mógłbyś polecić coś ciekawego z grupy allmountain(lubię jeździć szybko). Jak się ma narta Volkl RTM 80 w stosunku do tej Code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) Możecie pokazać w którym miejscu było to zalewanie ? Bo ja tam wszędzie - poza podcięciami - widzę strukturę, a takie nierówne wybarwienia równie dobrze zostają po powycieranym smarze. Krawędzie jak marzenie, jeśli za dobre pieniądze to czemu nie ? A jeśli chcesz rozwijać umiejętności, to zapraszam do mnie :happy: : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19572-Kom%F3rki-iSL-RD-Head-165cm?p=205118#post205118 Edytowane 9 Grudzień 2014 przez jacek-1210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koza0007 Napisano 9 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Niestety slalomki mnie nie interesują. Mi też się wydaję, że były zalewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) Możecie pokazać w którym miejscu było to zalewanie ? Bo ja tam wszędzie - poza podcięciami - widzę strukturę, a takie nierówne wybarwienia równie dobrze zostają po powycieranym smarze. Krawędzie jak marzenie, jeśli za dobre pieniądze to czemu nie ? A jeśli chcesz rozwijać umiejętności, to zapraszam do mnie :happy: : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19572-Kom%F3rki-iSL-RD-Head-165cm?p=205118#post205118 No właśnie, te "równe dobrze nierówne wybarwienia" na zdjęciu trzecim od końca. Głowy nie dam, ale "równie dobrze" .....:smile: A może mógłbyś polecić coś ciekawego z grupy allmountain(lubię jeździć szybko). Jak się ma narta Volkl RTM 80 w stosunku do tej Code. Jeżdżę, na tego typu nartach okazjonalnie, zazwyczaj jak się z którymś ze znajomych podmienię. Akurat miałem na nogach jedna i drugą, tylko stoki były inne i pewne rozsunięcie w czasie. Niemniej ja bym wziął dla siebie raczej code, ponieważ wydawała mi się w tym porównaniu "zwinniejsza". Niemniej to indywidualne odczucie, nie wiem czy dla Ciebie wiarygodne. Lepiej spróbować lub posłuchać chłopaków którzy tego typu nartami bawią się dużo więcej :smile: Chłopaki gdzie jesteście ?? :wink: Edytowane 9 Grudzień 2014 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Smajdor Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) Na podstawie tych zdjęć nie da się na 100% stwierdzić stanu ślizgów ale wszystko wskazuje na to, że wklejek w nich nie ma. Niestety wygląda na to, że było dość groźne uszkodzenie ślizgu w newralgicznym miejscu narty, czyli pod butem, przy samej krawędzi narty, które zostało zalane. Jeśli tak jest, grozi to chronicznie powtarzającą się usterką. A co do wyboru nart, to zastanów się może nad Headami Integrale, np 009. Edytowane 11 Grudzień 2014 przez Grzegorz Smajdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi