ORKO Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2005 Co sądzicie o narcie Atomic SL11 JR dł 145 cm - dla kobiety 160 wzrostu 48 kg wagi jeźdźi bardzo dobrze. A może Atomic SL9 ale najmniejsza jaka występuje to 150. Dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beabike Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2005 do ekspertów Jak jezdzi bardzo dobrze, to nie juniorki tylko SL9 150 cm-bedzie bardzo zadowolona-naprawde!!! Ja tez na takiej jezdze i jest OK .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiya Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2005 do ekspertów nie jestem co prawda expertem, ale na mój rozum zdecydowanie sl9.sam na takich jeżdżę i są ok. a co do drugiej opcji to osoby dorosłe nie powinny używać nart juniorskich.pod warunkiem że twoja dziewczyna w miarę dobrze jeździ, bo jeżeli nie to może warto rozważyć inne narty np. c9 pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORKO Napisano 24 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 do ekspertów DZIEKI ZA WASZE GŁOSY Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 do ekspertów słuchaj sie kobiet beabike mam racje!!!:)pomyśl też o sx11 pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 do ekspertów kozlow sx 11 to nie slalomka:D o czym ty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 do ekspertów Myślę, że jeżeli SL11 to normalna 150 cm, a nie Junior 145. Jedenastka jest faktycznie twarda, ale za to pięknie oddaje. Przy tak wspaniałej autokinetyce różnica 5 cm pomiędzy SL11, a SL11 junior, przy wadze 48 kg moim zdaniem nie odegra większej roli. Liczyć się będzie jedynie umiejętność jazdy. Narty fenomenalnie trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2005 bugajson wiem ze to nie slalomka:P ale narta jest bardzo fajna allround-owa,to jest narta do skicross-u,,,,o ile sie nie myle;P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi