marczello Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Wszyscy tylko narty i narty. Ile śniegu tam , a ile tam . Dla mnie sezon rowerowy jeszcze się nie skończył ,a pogoda na rower może być dobra , albo dobra. Wczoraj była dobra. Pierwsze jazdy po śniegu , oraz Wielka Sowa 1014mnpm zaliczone. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Jak fajnie zimowo... Ja jeszcze nie schowałem roweru,wszystko zależ,czy lepiej będzie jechać na narty,czy na rower. : Obecnie bardzo liczę na mocne opady naturalnego śniegu w Beskidach.Już uspokajam co poniektórych - na opady od ronda w Buczkowicach wzwyż. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktortraktor Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 (edytowane) Po co chować? Nigdy nie jeździliście na narty rowerem? :laughing: Edytowane 1 Grudzień 2014 przez Wiktortraktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Po co chować? Nigdy nie jeździliście na narty rowerem? :laughing: Mam to w planach,tylko muszę wymyślić mocowanie nart. :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 W Jula widziałem ostatnio opony rowerowe z kolcami :biggrin: Nie wiem czy to były zimówki na rower czy jakieś specjalistyczne na tor lodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 (edytowane) W minioną niedzielę wybrałem się rowerkiem na Magurkę. Była to pierwsza moja jazda po śniegu na rowerze od dawien dawna:-) Ostatni raz chyba w podstawówce po osiedlu....Poniżej przedstawiam parę zdjęć. Podjazd drogą asfaltową z Wilkowic a dalej przez Przegibek i Gaiki zjazd do Straconki. Na górze biało, dojazd do Przegibka 3/4 również na biało! Super zabawa była!Pozdrawiam Maciek Edytowane 3 Grudzień 2014 przez Mati1981 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Gratulacje! Jest jeszcze jeden rodzaj sportu/rozrywki kojarzony jeszcze bardziej niż rower z latem. Chodzi mi on po głowie. A jest to zażywanie kąpieli w otwartych zbiornikach, także w przeręblach! Po prostu chciałbym zostać "morsem", a boje się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galwar Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Tak przejrzałem zdjęcia z Wielkiej Sowy i zatęskniłem zarówno do roweru, jak i Gór Sowich. Zdecydowanie wszystkim polecam to połączenie, o każdej porze roku Jeszcze Jura Krakowsko-Częstochowska, też masa genialnych tras do sprawdzenia, a jest tam co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Ostatnio zaliczyłem Magurkę, było zimowo natomiast dziś na Szyndzielni tylko lekko przypruszone...Rowerowo pozdrawiamMaciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Dziś zamiast nart wybór padł na rower, Dębowiec i Dolina Wapienicy z BB.Warunki bardzo fajne, przyczepność dobra a jechałem na zwykłych oponach, bez upadku! 18 km w 1,5 godzinki i wystarczy.Korzystając z okazji Życzę Wszystkim w Nowym Roku Wszystkiego Najlepszego! Pozdrawiam Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi