Gość Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Tylko SMR na wieczornych jazdach czynna jest gondola 1,3 jest calkiem fajnie, bez tlumow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 49 minut temu, Sariensis napisał: Tylko SMR na wieczornych jazdach czynna jest gondola 1,3 jest calkiem fajnie, bez tlumow. Na wieczorej byłam bodajże 2 razy Ja przyjechałam o 15.45. i stałam w wielkiej kolejce do gondoli....nie wspomne o tym co było przy kasie, ale mialam kupiony już skipass wiec mnie to ominęło. Nie było zjazdu żebym nie stała kilka dobrych minut w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 (edytowane) 21 minut temu, Chrumcia napisał: Na wieczorej byłam bodajże 2 razy Ja przyjechałam o 15.45. i stałam w wielkiej kolejce do gondoli....nie wspomne o tym co było przy kasie, ale mialam kupiony już skipass wiec mnie to ominęło. Nie było zjazdu żebym nie stała kilka dobrych minut w kolejce Uścislij wypowiedz, jakie to były dni tygodnia i jakie daty. Edytowane 11 Październik 2018 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 2 godziny temu, moloo napisał: Na moim koncie GOPASS pokazała się dopłata za jazdę nocną w Szczyrku za 220 zeta. Tak naprawdę mam karnet na Chopok i w sumie ta dopłata by mi pasiła, bo z Bielska jest rzut beretem. Mam w sumie dwie wątpliwości : - ktoś był na wieczornej w zeszłym sezonie, jak to wyglądało, czy oprócz tras z zeszłego sezonu będą jakieś nowe ? - nigdzie nie znalazłem czy ta dopłata tyczy się tylko SMR czy również BSA - ktoś może wie ? Dzięki za pomoc Czynna trasa 1 oraz 3. W tym sezonie bez zmian. Oświetlenie całkiem dobre, trasy lepiej przygotowane niż w ciągu dnia(pewnie dlatego, że na nocnych mniej osób). Jazda tylko na SMR. Ferie: Kolejka do gondolki całkiem spora w godzinach 18-19:30. Czekania od 10 do 20 minut. Od 19:30 do 21 można się ładnie wyjeździć w zasadzie bez kolejek. Poza feriami: Jazda w zasadzie bez przerwy i czekania w kolejce. 100% zadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 4 godziny temu, JC napisał: Członkowie programu lojalnościowego GOPASS spółki Tatry Mountain Resorts, a.s. (TMR) będą mogli od października tego roku skorzystać z profitów związanych z członkostwem w GOPASS także w austriackich Alpach. We wtorek, 9 października, spółka TMR podpisała umowę o współpracy z Mölltaler Gletcherbahnen Gesellschaft mbH & CO KG, na podstawie której może TMR sprzedawać karnety narciarskie do ośrodka narciarskiego Mölltaler Gletscher i jego siostrzanego ośrodka, Ankogel - Mallnitz, za pośrednictwem swojego internetowego kanału sprzedaży GOPASS. Ponad 1,13 mln klientów ze Słowacji, Czech i Polski zarejestrowanych w programie GOPASS otrzyma specjalne oferty na szusowanie także w Alpach austriackich. Więcej informacji na ten temat Czy możesz mi powiedzieć jak działa klub lojalnościowy i co należy zrobić aby się do niego dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 1 godzinę temu, Jusik2002 napisał: Czy możesz mi powiedzieć jak działa klub lojalnościowy i co należy zrobić aby się do niego dostać ? Tutaj znajdziesz kilka informacji o programie GoPass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 5 godzin temu, andrzej1982 napisał: Uścislij wypowiedz, jakie to były dni tygodnia i jakie daty. Na pewno 15 luty czwartek a druga nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Na koncie Gopass pojawiła się możliwość zakupu dziewięciu jednodniowych kuponów na skipass w cenie 29,90e za dzień, do wykorzystania w terminie 25.10.2018 - 25.12.2018. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Czy żeby kupić te karnety na Molltal trzeba mieć jakąś sezonówkę TMR , czy wystarczy założyć konto Gopass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Wystarczy konto ale nie wiem czy nie musiałeś go mieć przed promocją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Dodam, że promocyjny karnet dziecięcy jest po 19,90 Euro a zniżkowe karnety są w dziale "Rabaty na Słowacji". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Mam na koncie Gopass możliwość zakupu jazdy wieczornej w SMR za 220 zeta. Czy ktoś wie czy to jest jakaś oferta czasowa, czy można ją będzie wykupić w każdym momencie, czy się kończy - kiedy ? Mam Sezonówkę - tylko na Chopok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 W tamtym roku zastanawiałem się nad zakupem jazdy wieczornej ale oferta zniknęła już w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 22 godziny temu, moloo napisał: Mam na koncie Gopass możliwość zakupu jazdy wieczornej w SMR za 220 zeta. Czy ktoś wie czy to jest jakaś oferta czasowa, czy można ją będzie wykupić w każdym momencie, czy się kończy - kiedy ? Mam Sezonówkę - tylko na Chopok Dowiadywałam się dzisiaj, powiedziano mi że można to wykupić tylko do jutra. Ale czy można, nie mając Szczyrku, tego nie wiem. Jeśli jednak oferta się pojawiła, to wynikałoby z tego, że można. W sumie fajna opcja - wypady na Chopok, w dni powszednie wieczorna jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 36 minut temu, Maria napisał: Dowiadywałam się dzisiaj, powiedziano mi że można to wykupić tylko do jutra. Ale czy można, nie mając Szczyrku, tego nie wiem. Jeśli jednak oferta się pojawiła, to wynikałoby z tego, że można. W sumie fajna opcja - wypady na Chopok, w dni powszednie wieczorna jazda Właśnie kupuję - choć pogoda za oknem nie przepowiada jakiejś mega zimy, ale do Szczyrku mam tak blisko, że kilkanaście razy skorzystam - pod warunkiem, że będzie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Co sądzicie o zmiennych cenach skipassów GOPASS na Słowacji. Za rok, takie ceny prawdopodobnie będą także w Szczyrku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Ciekawe rozwiązanie, zobaczymy jak będzie się to spisywać. Przydałaby się także jakaś opcja "last minute" w terminach niskiego sezonu. Żeby zachęcić do przyjazdu atrakcyjną ceną nie tylko z większym wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 zeby to nie był skok na kase... normalna cena sie nie zmieni a gorące terminy beda drozsze. Cos w stylu karnetu sezonowego na Slowacje gdzie za niektóre weekendy trzeba było dopłacić więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojoteq Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 (edytowane) Kupiłem w tym roku akcje TMRu na GPW. Konto gopass miałem już wcześniej. W jaki sposób mogę „zarejestrować” swoje akcje na obecnym koncie, żeby odebrać benefity? edit. i w jaki sposób uzyskać oświadczenie o statusie własności akcji? Mam KM w Santander. Jestem w tym temacie zielony więc będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 2 Listopad 2018 przez kojoteq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 1 godzinę temu, kojoteq napisał: Kupiłem w tym roku akcje TMRu na GPW. Konto gopass miałem już wcześniej. W jaki sposób mogę „zarejestrować” swoje akcje na obecnym koncie, żeby odebrać benefity? edit. i w jaki sposób uzyskać oświadczenie o statusie własności akcji? Mam KM w Santander. Jestem w tym temacie zielony więc będę wdzięczny za pomoc. Dzwonisz do BM Santander, prosisz o "Zaświadczenie o stanie posiadania akcji" - i tu ważne dodajesz - NA DZIEŃ 31.10.2018. Pieczątka i Podpis BM i Maklera musi widnieć na tym piśmie (muszą zrobić Ci skan, tego podpisanego Zaświadzczenia) i załączyć do Bankowości online. Jeżeli wyślą Ci te pismo bez pieczątek i podpisu, musisz je wydrukować i iść do Twojego oddziału Banku aby go tam podpisali wraz z pieczątką banku. Gdy już to Masz robisz skan lub Zdjecie i na stronie TMR klikasz: Aplikacja Do Korzystania Z Profitów Akcjonariuszy http://www.tmr.sk/klub-akcjonariuszy-/ wypełniasz po koleji i podczepiasz skan tego pisma, potem dalej i przychodzi Ci info na maila - że do 10 dni roboczych zweryfikują i dodadzą do Twojej Karty Gopass benefity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Na zaświadczeniu powinien jeszcze widnieć kod ISIN. Bez kodu nie chcieli mi uznać uprawnień, dopisałem go ręcznie na wyciągu z rachunku i przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 1 minutę temu, kordiankw napisał: Na zaświadczeniu powinien jeszcze widnieć kod ISIN. Bez kodu nie chcieli mi uznać uprawnień, dopisałem go ręcznie na wyciągu z rachunku i przeszło. Tak, dokładnie - Kod ISIN SK1120010287 - taki dokładnie musi tam widnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojoteq Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 Super, dzięki wielkie za pomoc. Ogarnę to w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojoteq Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 ^^ Czy opłata za wystawienia tego zaświadczenia to rzeczywiście 50 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Każdy bank ma swoje taryfy, tzw. BANKSTERSKIE i BANKSTERZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi