lski@interia.pl Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Witam! Mam od kilku dni problem z dodaniem zdjęć do postu-robię tym samym aparatem,w tym samym trybie i nagle przy próbie dodania pojawia się komunikat " to nie jest prawidłowy format obrazka"-a obrazek ma około 1,5 Mb-poprzednie ,które dodawałem bez problemu miały po 50-100 Kb,ale ja ich nie zmniejszałem-czyżby było to przedtem robione automatycznie-nic już nie rozumiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Witam! Mam od kilku dni problem z dodaniem zdjęć do postu-robię tym samym aparatem,w tym samym trybie i nagle przy próbie dodania pojawia się komunikat " to nie jest prawidłowy format obrazka"-a obrazek ma około 1,5 Mb-poprzednie ,które dodawałem bez problemu miały po 50-100 Kb,ale ja ich nie zmniejszałem-czyżby było to przedtem robione automatycznie-nic już nie rozumiem??? Problem ze zdjęciami jest już "na warsztacie" Staramy się usunąć usterkę. Jeżeli jest to możliwe, to proszę wstawiać zdjęcia z innej lokalizacji w Internecie. Taki sposób nie generuje problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 28 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Cieszę się,że to nie moje wykluczenie cyfrowe,a błędy mądrych ludzi.Nie zmienia to faktu,że moje wykluczenie cyfrowe nie pozwala mi dodać zdjęć z innej lokalizacji,niż mój komputer,bo nie używam żadnych chmur,platform,albumów czy jak wy to tam zwiecie... Mogę tylko liczyć,że kiedyś to naprawicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Witam Nie mogę zmienić avatara wyskakuje mi niepoprawny plik czy z zew lokalizacji czy z dysku Link: http://images68.fotosik.pl/411/c6a160ba453a35e4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Jest jeszcze jeden problem. Gdy chcemy dodać odpowiedz w jakimś temacie, forum automatycznie cytuje ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 No i co z tą reperacją-na razie wszystko ze zdjęciami po staremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 No i co z tą reperacją-na razie wszystko ze zdjęciami po staremu? tak ja też nie mogę nic dodać - nawet trochę chciałem przyjrzeć się samemu temu problemowi - ale forum stoi na sofcie który nie jest już wspierany bezpośrednio przez vBulletin - więc nie można sprawdzić w łatwy sposób tego co się z tym dzieje z poziomu użytkownika - powodów może być wiele - od prozaicznych: zapchany dysk /celowe działanie w opcjach do zabawnych: aktualizacja środowiska - do trudnych: zmiany w kodzie forum ... bez kopi . Z tego co widzę Admin serwisu .... wie o tym już przynajmniej tydzień .... efekt widzimy ps: oby nie było tak jak z nie działającym "prawym" na głównej stronie ... cały czas nie działa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Obrazki można już dodawać z dysku komputera. Poniżej dowód :)Przepraszm za kłopoty[ATTACH=CONFIG]17038[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Smokofilamidanek :crazy::tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi