MB Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Ależ tęskniłam za takim widokiem :cheerful: A my tęskniliśmy za Tobą.:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 I stało się ruszyli I stało się Biały krzyż już ruszył oto dowód: http://oognet.pl/content/details/1180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Właśnie obserwuje grupkę narciarzy na Białym Krzyżu. Odpalilem w pracy kamerkę z białego i jak debil obserwowałem tych ludzi - nawet faceta, który chodził dookoła ratraka strasznie cierpiałem do momentu, aż koleżanka siedząca obok pokazała mi na swoim kompie kamerki z ośrodków, w których jeździła o tej porze w zeszłym roku - przez rok siedziała w Kanadzie i wozila się po tamtejszych górach. Zrozumiałem, że ona ma gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Nikt nie oglądał TVN? : Kurna,panowie tak się starali, filmowali mnie, nawet wywiad ze mną zrobili! :angel: : Relacja jeszcze dziś! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Znalazłem jeden filmik - tutaj przejeżdżam za panem,z którym przeprowadzają wywiad (zielona kurtka,podnoszę ręce) http://www.tvn24.pl/zima-zawitala-do-szczyrku-stok-juz-otwarty-dla-narciarzy,493434,s.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Znalazłem jeden filmik - tutaj przejeżdżam za panem,z którym przeprowadzają wywiad (zielona kurtka,podnoszę ręce) http://www.tvn24.pl/zima-zawitala-do-szczyrku-stok-juz-otwarty-dla-narciarzy,493434,s.html Który to już występ w TV Maćku? Hohoho rodzi nam się nowa Gwiazda i Celebryta :happy: Gratuluję wyjazdu i rozpoczęcia sezonu - mam nadzieję, że noga nie dokuczała za bardzo? Pozdrawiam serdecznie PS. Czekam na relację z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 A my tęskniliśmy za Tobą.:smile: Ja za Wami też Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Wyciąg działa - kolejki nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Może jutro się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Johnny chyba tez dzisiaj smiga:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Smiga, śmiga będzie relacja, mój aparat wysiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Johnny chyba tez dzisiaj smiga:happy: A trybuny nie przygotowane.:angel: To i dopingu i dopingujących brak.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalczewskip Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 A jak prądu zabrakło, górale podjechali traktorkiem z agregatem!:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 A jak prądu zabrakło, górale podjechali traktorkiem z agregatem!:applause: Liczy się pomysłowość i dbałość o klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 A jak prądu zabrakło, górale podjechali traktorkiem z agregatem!:applause: Później bramki wejściowe zastrajkowały i była darmoszka... :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 ale sezon rozpoczety Johnny ? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 (edytowane) ale sezon rozpoczety Johnny ? :smile: Oczywiście! Relacje z wczoraj i dzisiaj tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19543-Polska-warunki-narciarskie-2014-2015?p=204096#post204096 Właśnie się dowiedziałem,że jutro będą już działać oba wyciągi. :applause: Edytowane 29 Listopad 2014 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 My też byliśmy dzisiaj - rozpocząć sezon i sprawdzić nowe nabytki żony i syna. Stok malutki, ale jak na sam początek to całkiem dobrze przygotowany. O dziwo biało było nie tylko na stoku - drzewa pięknie oszronione (ale zdjęć nie potrafię jakoś wstawić - nieprawidłowy plik obrazka). Żona dodatkowo załapała się na wywiad w TVN: "Piecuchy siedzą w domu i grzeją się przy piecu, a my na narty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 A dzisiaj "morze mgiel", sloneczko i mrozik - http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/30112014-godz1830/17870945 - od 11 minuty - musialo byc pieknie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 O dziwo biało było nie tylko na stoku - drzewa pięknie oszronione (ale zdjęć nie potrafię jakoś wstawić - nieprawidłowy plik obrazka). " Właśnie , czemu wyskakuje komunikat o nieprawidłowym pliku obrazka? Nie można zdjęć wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorro Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 Jak można pisać w ogóle o "STACJI NARCIARSKIEJ" - Biały Krzyż...może jeszcze będziemy porównywać gdzie lepiej - tu czy w Livigno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 (edytowane) zorro nie spinaj się tak, nadeszła długo upragniona zima i my tu wszyscy jesteśmy w małej euforii, że jest śnieg (co prawda sztuczny), a nazwanie Białego Krzyża stacją narciarską jest może na wyrost, ale w PL mamy też takie właśnie mikro stacje... A Biały Krzyż od lat startuje pierwszy i chwała tej stacji za to. Wielu ludziom daje wiele frajdy na początek sezonu. Edytowane 30 Listopad 2014 przez andy-w 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 zorro to tak jakbyś stanął obok np. Teda Ligety, a on by ironicznie i z pogardą zapytał Cię "Ty jesteś narciarzem???, co ty możesz wiedzieć o jeździe na nartach" :laughing: A Biały Krzyż mimo, że malutki, archaiczny, to jest jednak stacją narciarską, a andy-w napisał co w niej jest takiego wyjątkowego. A tak z ciekawości to ten sezon narciarski wystartował w tym samym dniu i w Ischgl i na Białym Krzyżu:happy: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 ten sezon narciarski wystartował w tym samym dniu i w Ischgl i na Białym Krzyżu:happy: ROCH mnie obsobaczył jak wkleiłem zdjęcie naśnieżonego Białego Krzyża i podpisałem,że prawie jak Teifenbach.:tongue: A tu porównanie do Ischgl.:crazy: Ale jak w sumie nazwać "coś takiego" jak Biały Krzyż? Górka narciarska,płaskowyż narciarski a może tylko przystanek narciarski.Skoro stacja to za dużo.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 No to wczoraj sezon rozpoczęty! w końcu! do 15 tłok potem luzy i bardzo fajna jazda Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi