Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Biały Krzyż... biały.. ;-)

MOSTOSTAL

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie obserwuje grupkę narciarzy na Białym Krzyżu. :)

Odpalilem w pracy kamerkę z białego i jak debil obserwowałem tych ludzi - nawet faceta, który chodził dookoła ratraka :P strasznie cierpiałem do momentu, aż koleżanka siedząca obok pokazała mi na swoim kompie kamerki z ośrodków, w których jeździła o tej porze w zeszłym roku - przez rok siedziała w Kanadzie i wozila się po tamtejszych górach. Zrozumiałem, że ona ma gorzej :D

Znalazłem jeden filmik - tutaj przejeżdżam za panem,z którym przeprowadzają wywiad (zielona kurtka,podnoszę ręce)

http://www.tvn24.pl/zima-zawitala-do-szczyrku-stok-juz-otwarty-dla-narciarzy,493434,s.html

Który to już występ w TV Maćku?

Hohoho rodzi nam się nowa Gwiazda i Celebryta :happy:

Gratuluję wyjazdu i rozpoczęcia sezonu - mam nadzieję, że noga nie dokuczała za bardzo?

Pozdrawiam serdecznie

PS. Czekam na relację z niecierpliwością.

• Like 1

ale sezon rozpoczety Johnny ? :smile:

Oczywiście! :)

Relacje z wczoraj i dzisiaj tutaj:

http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19543-Polska-warunki-narciarskie-2014-2015?p=204096#post204096

Właśnie się dowiedziałem,że jutro będą już działać oba wyciągi. :applause:

Edytowane przez johnny_narciarz

My też byliśmy dzisiaj - rozpocząć sezon i sprawdzić nowe nabytki żony i syna.

Stok malutki, ale jak na sam początek to całkiem dobrze przygotowany.

O dziwo biało było nie tylko na stoku - drzewa pięknie oszronione (ale zdjęć nie potrafię jakoś wstawić - nieprawidłowy plik obrazka).

Żona dodatkowo załapała się na wywiad w TVN: "Piecuchy siedzą w domu i grzeją się przy piecu, a my na narty"

zorro nie spinaj się tak, nadeszła długo upragniona zima i my tu wszyscy jesteśmy w małej euforii, że jest śnieg (co prawda sztuczny), a nazwanie Białego Krzyża stacją narciarską jest może na wyrost, ale w PL mamy też takie właśnie mikro stacje...

A Biały Krzyż od lat startuje pierwszy i chwała tej stacji za to.

Wielu ludziom daje wiele frajdy na początek sezonu.

Edytowane przez andy-w
  • Like 13

zorro to tak jakbyś stanął obok np. Teda Ligety, a on by ironicznie i z pogardą zapytał Cię "Ty jesteś narciarzem???, co ty możesz wiedzieć o jeździe na nartach" :laughing:

A Biały Krzyż mimo, że malutki, archaiczny, to jest jednak stacją narciarską, a andy-w napisał co w niej jest takiego wyjątkowego. A tak z ciekawości to ten sezon narciarski wystartował w tym samym dniu i w Ischgl i na Białym Krzyżu:happy:

• Like 5

ten sezon narciarski wystartował w tym samym dniu i w Ischgl i na Białym Krzyżu:happy:

ROCH mnie obsobaczył jak wkleiłem zdjęcie naśnieżonego Białego Krzyża i podpisałem,że prawie jak Teifenbach.:tongue:

A tu porównanie do Ischgl.:crazy:

Ale jak w sumie nazwać "coś takiego" jak Biały Krzyż? Górka narciarska,płaskowyż narciarski a może tylko przystanek narciarski.Skoro stacja to za dużo.:cheerful: