MOSTOSTAL Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Na BK jest już sporo śniegu! Myślę, że w weekend pojadą z koksem. Co prawda łorcyki jeszcze nie powieszone, ale oni to robią w mig. http://oognet.pl/content/details/1180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) To dobrze,bo właśnie szykuje narty,których mi nie żal... To z dzisiaj... Edytowane 26 Listopad 2014 przez johnny_narciarz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Ale masz faajnie... U nas zielono i ciepło... no ale w zeszłym roku było odwrotnie. Ja jeździłem a Szanowne Forum się wq, że nie ma zimy.. :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Ja jadę, :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Ślązacy smarować narty! Pełna gotowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 A po co przy traktorach zainstalowane są...kosiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 A po co przy traktorach zainstalowane są...kosiarki? No jak to po co Robert : Spodziewają się ogromnych ilości śniegu i tymi kosiarkami będą rozprowadzać śnieg po stoku :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Albo chcą skosić moją chorą nogę... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Szykujta trybuny! Jak mi się uda to wyciągnę SB. Będziemy Was dopingować z trybun.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Szykujta trybuny! Jak mi się uda to wyciągnę SB. Będziemy Was dopingować z trybun.:crazy: Myślałem,że dołączycie do "sztafety". :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Kiedy będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Kiedy będziecie? Jeśli piątek,to z samego rana. Jeśli sobota,to nie wcześniej jak o 10-ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Kiedy będziecie? Coś Maciek przebąkiwał o piątku : Ja mógłbym wpaść w sobote,chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Ja jestem w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Kurna, że też muszę się przeprowadzać akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Tylko sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Tylko sobota żeby nie stopniało do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Myślałem,że dołączycie do "sztafety". :cheerful: Nieee,bo mamy jeszcze sprzęt nie naostrzony (po ostatnim wyjeździe). A wiesz BK i tępe krawędzie = śmierć. :tongue: :crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Nieee,bo mamy jeszcze sprzęt nie naostrzony (po ostatnim wyjeździe). A wiesz BK i tępe krawędzie = śmierć. :tongue: :crazy: Spoko, wezme ze sobą gumowke... Nie ma takiej krawędzi co się nie podda! : :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 27 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 BK jak BK.. jest powoli coraz bielszy... a tymczasem w innych zakątkach PL także się bieli....: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Najnowsze foty z Białego Krzyża (z profilu "Solisko Arena") : :applause: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 28 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Śliczniusie zdjątka ! Miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Właśnie obserwuje grupkę narciarzy na Białym Krzyżu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Najnowsze foty z Białego Krzyża (z profilu "Solisko Arena") : ... :applause: Ależ tęskniłam za takim widokiem :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Właśnie obserwuje grupkę narciarzy na Białym Krzyżu. Szczęściarze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi