marczello Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 nie napisałem że śniegu jest dużo - wiadomo że to nie marzec - ale każdy jak pojedzie to pojeździ i nie ma co panikować. Na pewno lepiej niż w Ski Amade i innych stacjach poniżej 2 tyś mnpm. Widać już jednak na horyzoncie większe ochłodzenie w całej Europie. Idą zmiany pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Ale marczello napisał: "Warunki są idealne, śniegu dużo" i tego dotyczył mój komentarz. Tak się reklamują . Warunki do jazdy na pewno będą ok. W Livigno byłem kilka razy i nigdy się nie zawiodłem z jakością stoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 andrzej1982, jako jedna z niewielu kobiet piszących na tym forum sugeruję, żebyś znalazł sobie bardziej inteligentny i merytoryczny sposób nabijania postów na forum... Panują wolne media i wolność słów, jak i wyrażania swoich opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 jak i netykieta i szacunek i parę innych zasad kultury, które są Ci najwyraźniej obce. Z mojej strony EOT jak sugerują koledzy, nie będę karmić trolla :smile: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 jak i netykieta i szacunek i parę innych zasad kultury, które są Ci najwyraźniej obce. Z mojej strony EOT jak sugerują koledzy, nie będę karmić trolla :smile: Proponował bym pisać poprawną polszczyzną, a nie Warszawskim slangiem rodem z korporacji, na swoim IPadzie lub Iphonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 widoki na weekend i przyszły tydzień są umiarkowanie optymistyczne - ma być zdecydowanie zimniej i spodziewane są opady śniegu. Oby się sprawdziło, bo zaczęłam się już lekko niepokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Proponował bym pisać poprawną polszczyzną, a nie Warszawskim slangiem rodem z korporacji, na swoim IPadzie lub Iphonie. Mało kto u nas używa Srajfonów .... wam Ślązakom się tak tylko wydaje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Na koniec przyszłego tygodnia prognozowany jest bardzo solidny opad w Salzburgerlandzie. Oby tylko słowo ciałem się stało... a będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Mało kto u nas używa Srajfonów .... wam Ślązakom się tak tylko wydaje :biggrin: Bardzo przepraszam za debilną sugestię... Myślę, że jakakolwiek sugestia negatywna skierowana przeciwko postom Jodka jest wymierzona w Nasz kraj. Jest tylko jeden bohater narodowy - JODEK - i jemu hołd jest winien - reszta to kmiotownia i wieśniactwo. Jemu ukłony ślemy - człowiek będący wszystkim dla mas, człowiek, przy którym jesteśmy smieciami i smrodem: JODEK. Ukłony. Mitek Z Wątek: Warunki śniegowe w Val di Fassa Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 SFL przesunął datę otwarcia na 11go grudnia St. Anton na 12go grudnia na razie czynne tylko Ischgl i Kaunertal w rejonie, wie ktoś o innych działających ośrodkach w tamtej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Nasza Czarna Góra rusza 6 grudnia, wcześniej niż SFL i inne tyrolskie popierdółki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 No i fajnie, niech ruszają polskie ośrodki, ludzie są wytęsknieni. Ja czekam na to aż sezon rozpocznie się z przytupem i w Austrii, na przyszły tydzień prognozują ponad 30cm śniegu np. w Obertauern. Do tej pory był fatalny dla Alp układ frontów. Do nas już od jakiegoś czasu dociera mroźne powietrze znad Rosji, a na południu Europy rozgościł się wyjątkowo ciepły jak tę porę roku front, w Rzymie było chyba w tym tygodniu ponad 20 stopni. Ale jak głoszą wszem i wobec w ten weekend ten układ sił ma się zmienić, będzie znacznie zimniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc Zoff Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 ... no to jeśli mało śniegu, to może chociaż lodowiec. Byłem na kilku i doświadczenia różne. Który polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 ... no to jeśli mało śniegu, to może chociaż lodowiec. Byłem na kilku i doświadczenia różne. Który polecacie? Oczywiście polecamy wszystkie:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi