Zdzich Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2005 Witam! W zeszły piątek wybrałem się ze znajomymi na Soszów, aby w miłej atmosferze(sic!) pojeździć 1 dzień na nartach. Niestety zamiast oczekiwanej frajdy z jazdy mieliśmy do czynienia z inną. Otóż wtedy to na Soszowie przebywała grupa biura podróży FRAJDA (o czym z dumą informowały jasnozielone kamizelki w które poubierali wszystkie dzieciaki). Ale jeśli o mnie chodzi była to raczej grupa zdezorganizowana...oto kilka przykładów: 1. Grupa na oko ok. 40 zdejmuje narty, zostawia je na stoku i idzie się bawić w śniegu. Narty w pięknym porządku,para koło pary, zajęły tak z pół stoku. 2. Dzieciaki w grupach po kilkanaście zjeżdzają z instruktorami w dół. Taka grupa zatrzymuje się centralnie na środku trasy, instruktor gada w najlepsze przez telefon, dzieciaki nine wiedzą co z sobą zrobić i tak sobie stoją niczym i nikim się nie przejmując. Sorry, ale ja na taką imprezę to swoich pociech bym nie wysłał. Widać było niedouczenie i brak jakiekolwiek pomyślunku i opiekunów. Pozdrawiam wszystkich którzy byli na Soszowie w tym czasie i mimo wszystko spędzili miłe chwile na deskach:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2005 FRAJDA i inne doznania z wypadu na Soszów frajda teraz jeździ na nową osadę, a tam niestety stok jest trochę węższy i pani instruktor jedzie z grupką 10-12 osób po 3-4 zakręty i stoi i czeka aż wszyscy zjadą, blokujac w ten sposób pół górki, jak chcą wyjechać do góry to też blokują całe wejście pod wyciąg bo dzieciaki ustawiają siię a pani kasuje wszystko z jednego bileciku, ale najgorsze jest jak oni idą albo wracają z wyciągu (kto tam był to wie jaki jest podjazd na parking) a dzieci sobie idą rozbawione po drodze bez oświetlenia narty po przypinane do sanek i zabawa na całego aż dziwne że jeszcze nikomu nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek76 Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2005 FRAJDA i inne doznania z wypadu na Soszów he he to jeszcze nie widzieliście wojska na nartach a mnie ostatnio spotkała taka niespodzianka. na stoku ze stu chłopa 80 sie uczy jeździć. dobrze że broni nie mieli )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi