Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

FRAJDA i inne doznania z wypadu na Soszów

Zdzich

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

W zeszły piątek wybrałem się ze znajomymi na Soszów, aby w miłej atmosferze(sic!) pojeździć 1 dzień na nartach. Niestety zamiast oczekiwanej frajdy z jazdy mieliśmy do czynienia z inną. Otóż wtedy to na Soszowie przebywała grupa biura podróży FRAJDA (o czym z dumą informowały jasnozielone kamizelki w które poubierali wszystkie dzieciaki). Ale jeśli o mnie chodzi była to raczej grupa zdezorganizowana...oto kilka przykładów: 1. Grupa na oko ok. 40 zdejmuje narty, zostawia je na stoku i idzie się bawić w śniegu. Narty w pięknym porządku,para koło pary, zajęły tak z pół stoku. 2. Dzieciaki w grupach po kilkanaście zjeżdzają z instruktorami w dół. Taka grupa zatrzymuje się centralnie na środku trasy, instruktor gada w najlepsze przez telefon, dzieciaki nine wiedzą co z sobą zrobić i tak sobie stoją niczym i nikim się nie przejmując.

Sorry, ale ja na taką imprezę to swoich pociech bym nie wysłał. Widać było niedouczenie i brak jakiekolwiek pomyślunku i opiekunów.

Pozdrawiam wszystkich którzy byli na Soszowie w tym czasie i mimo wszystko spędzili miłe chwile na deskach:-)

FRAJDA i inne doznania z wypadu na Soszów

frajda teraz jeździ na nową osadę, a tam niestety stok jest trochę węższy i pani instruktor jedzie z grupką 10-12 osób po 3-4 zakręty i stoi i czeka aż wszyscy zjadą, blokujac w ten sposób pół górki, jak chcą wyjechać do góry to też blokują całe wejście pod wyciąg bo dzieciaki ustawiają siię a pani kasuje wszystko z jednego bileciku, ale najgorsze jest jak oni idą albo wracają z wyciągu (kto tam był to wie jaki jest podjazd na parking) a dzieci sobie idą rozbawione po drodze bez oświetlenia narty po przypinane do sanek i zabawa na całego aż dziwne że jeszcze nikomu nic się nie stało

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...