gajowy01 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 (edytowane) Pomyślałem, ze podzielę się czasem wczoraj akurat dzień był w Sölden boski - to grzechem byłoby się nie dzielić np. fotkami ...mam tego mnóstwo wiecej ale nie wiadomo jak to przyjmie system Edytowane 19 Listopad 2014 przez gajowy01 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 ......wczoraj akurat dzień był w Sölden boski...... Echhhhhh się rozmarzyłem, pozazdrościć. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Pięknie tam! A u nas szaro, buro i ponuro ...:sad: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Znęcasz się nad nami.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Znęcasz się nad nami.... I to już o 3 w nocy, lub nad ranem,jak kto woli :eek: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 17 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 (edytowane) Znęcasz się nad nami.... Oczywiście, tylko trochę ...na pocieszenie dodam, że dziś już było zdecydowanie bardziej zimowo ...ale i tak OK Edytowane 19 Listopad 2014 przez gajowy01 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Ile razy oglądam zdjęcia z Soelden to coraz bardziej mnie przekonuje do pierwszego wyjazdu w alpy właśnie w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Ile razy oglądam zdjęcia z Soelden to coraz bardziej mnie przekonuje do pierwszego wyjazdu w alpy właśnie w tym kierunku : : : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Matko miejcie litość :sorrow:u nas zimy nie widać, a na wyjazd a Alpy perspektyw brak :redface::sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) Matko miejcie litość :sorrow:u nas zimy nie widać, a na wyjazd a Alpy perspektyw brak :redface::sorrow: a ja jeszcze tylko 25 dni i Kaunertal ,odliczam już dni i godziny Edytowane 18 Listopad 2014 przez aneta676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Gajowy01 - pomysł super - na bieżąco będziemy mieli info jak jest w Tyrolu Jedna prośba - wrzucasz zdjęcia jako załączniki .... co powoduje że nie są widoczne na komórkach ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Ee właśnie jestem na smarkfonie i tapatalk ładuje zdjęcia. Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) : : : Tak? Edytowane 18 Listopad 2014 przez Larino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Kasprowy już przykryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 19 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 (edytowane) Wczoraj Stubai, zimowy i puchowy ...trochę Edytowane 19 Listopad 2014 przez gajowy01 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Ile bym dał żeby się tam znaleźć, a nie siedzieć w stercie papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Jeszcze jesteś w Tyrolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 19 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Jedna prośba - wrzucasz zdjęcia jako załączniki .... co powoduje że nie są widoczne na komórkach ...... Użyłem do tego Tapatalk - i w nim widzę fotki bez problemu, podobnie z resztą w przeglądarce na telefonie. Kiedy w kolejnym poście wrzuciłem fotki jako obrazki - to dla odmiany były wielkie i z pewnością zwalniały kompy czy inne urządzenia. Na kompie mam dużo większe możliwości, także edycji - co też uczyniłem w poniższych postach - wydaje mi się, że lepiej jest. Kasprowy już przykryty Ekmm, Tyrol to to nie jest ale też w porządku - mam sentyment, a może miłość do tego miejsca ...choć bez wzajemności Jeszcze jesteś w Tyrolu? Nie, tylko weekend, teraz już w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Sorki za chwilowe zaniedbanie pt. milczenie ...nadrabiam Wczorajsze (sobotnie Sölden: - pogoda i warunki świetne - ludzi trochę, pod koniec dnia, na trasie powrotnej: dużo wiecej niż trochę ....ale to epizod 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 ...a dalej niedziela i dziś - Ischgl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Kolejny weekend (poprzednia sobota) zaczęliśmy od Kaunertalera - tunel, nowa trasa, wszystko chodzi - zrobiło się tam ciekawiej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Właśnie zyskałeś Gajowy wyższą sprawność narciarską - Miłosierny :biggrin::wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Cześć Właśnie zyskałeś Gajowy wyższą sprawność narciarską - Miłosierny :biggrin::wink: Jaki Miłosierny??? Piotrek? Jakby był rzeczywiście Miłosierny to by siedział cicho i nie denerwował tych co jeździć nie mogą. Pozdrowienia serdeczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Właśnie zyskałeś Gajowy wyższą sprawność narciarską - Miłosierny :biggrin::wink:...spodziewałbym się raczej "niemiłosierny" Jaki Miłosierny??? Piotrek? Jakby był rzeczywiście Miłosierny to by siedział cicho i nie denerwował tych co jeździć nie mogą. Jak nie mogą? ...może nie chcą? Jak w Andalo? ...no musiałem zapytać ***Macie szczęście, że ostatnio zapomniałem aparatu - dlatego z pozostałych dni, już tylko z Ischgl ledwie krótka migawka z telefonu, fotki mcno takie sobie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi