1973marcin Napisano 18 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2005 chciałbym się dowiedzieć co sądzą inn o tej narcie, wg mnie jest to najlepsza jaka jest teraz dostępna, wrażenia z jazdy są niesamowite ale siły trzeba bardzo dużo, próbowałem i na rc4 i na volkach i atomicach ale to co zrobiły ze mną dynastary innym się nie udało, ale teraz już sobię z nimi daję radę teraz jadą jak ja chcę ale i tak jest czad niemożliwy, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 21 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2005 dynastar omeglass Naprawdę dobre, ale tegoroczne są łatwiejsze, już nie tak zawodnicze jak w ubiegłym roku. Narta dla amatorów. Jeśli chcesz do zawodów musisz ściągnąć serwisową. Bardziej polecam Elana SLX i własnie Volkl. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 22 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2005 dynastar omeglass ja jednak wole RC4 WC RC,to jest dopiero coś:)jezdziłem kilka dni tem,u n omeglassach,pozyczyłem od kumpla na 2dni!!!sa b.dobr ale jednak wole fishe,kwestia gustu i upodobań a o tym sie nie rozmawia;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2005 dynastar omeglass ja już nie jeżdżę na zawodach, teraz mam inne zajęcia ;>>, i do jazdy takiej jak teraz są w sam raz, pożyczłem kumplowi i po jednym zjeździe z górki 950 m powiedział że nogi go tak nie bolały po całym dniu na swoich atomach, ale ja właśnie tak lubię ostro i szybko chyba że jestem z dzieckiem to wtedy mam inne zajęcie niż szybka jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 23 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2005 dynastar omeglass no wszystko gra, ale tak jak pisałem Omeglassy z tego roku są miększe i łatwiejsz eniż z roku ubiegłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McC Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2005 dynastar omeglass Mojemu Tacie urwał się look p12 od omeglassa po chamsku pękł w drobiazgi. To jest Francuskie gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 dynastar omeglass Przypomniala mi sie rozwarstwiona narta na Mistrzostwach swiata....(podczas jazdy) nie byl to czasem dynastar??? ))) Pzodr.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2005 dynastar omeglass tak a bode miler też pewnie jechał na dynastarach wtedy jak zgubił nartę i dymał na jednej :>>>, a tak na poważnie ja jeździłem na sl9, rc4 zanim kupiłem te narty i nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi