Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

dynastar omeglass

1973marcin

Rekomendowane odpowiedzi

chciałbym się dowiedzieć co sądzą inn o tej narcie, wg mnie jest to najlepsza jaka jest teraz dostępna, wrażenia z jazdy są niesamowite ale siły trzeba bardzo dużo, próbowałem i na rc4 i na volkach i atomicach ale to co zrobiły ze mną dynastary innym się nie udało, ale teraz już sobię z nimi daję radę teraz jadą jak ja chcę ale i tak jest czad niemożliwy, polecam

dynastar omeglass

Naprawdę dobre, ale tegoroczne są łatwiejsze, już nie tak zawodnicze jak w ubiegłym roku. Narta dla amatorów. Jeśli chcesz do zawodów musisz ściągnąć serwisową. Bardziej polecam Elana SLX i własnie Volkl.

pozdrawiam

dynastar omeglass

ja już nie jeżdżę na zawodach, teraz mam inne zajęcia ;>>, i do jazdy takiej jak teraz są w sam raz, pożyczłem kumplowi i po jednym zjeździe z górki 950 m powiedział że nogi go tak nie bolały po całym dniu na swoich atomach, ale ja właśnie tak lubię ostro i szybko chyba że jestem z dzieckiem to wtedy mam inne zajęcie niż szybka jazda

• 2 weeks later...
www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...