MAIKEL 1977 Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Apres ski:biggrin: :eek: : upublicznij go :wink: Edytowane 9 Listopad 2014 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 :eek: : upublicznij go :wink: Powinno teraz być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 No to chyba się minęliśmy w sobotę, chociaż widziałem jednego jegomościa w zielonych gaciach w knajpie na Tiefenbach, dość podobnego do tego ze zdjęć powyżej (koło godziny 11-12 to było, siedział na takich śmiesznych pufach zaraz przy wejściu od strony stoku - marcinn ??) Pogoda w sobotę i niedziele petarda - lekki mrozik, słońce !!. Sporo ludzi w sobotę , w niedzielę - jakby mniej. W poniedziałek aura się skopała ale zdecydowanie mniej luda. Rano dało się pojeździć, koło 12.00 krajobraz zaczął się zlewać. Potem zaczął padać śnieg, co nawet poprawiło widoczność, ale zaczęło wiać i kilka wyciągów nie chodziło. Codziennie do 13 jazda on-piste, po 13 zmiana nart i off-piste. W sobotę najlepsza jazda off-piste. Mimo, że teren już elegancko rozjeżdżony wzdłuż i wszerz dało sie znaleźć nietknięty kawałek, żeby zaznaczyć swoją krechę :wink: Wyjazd MEGA udany :biggrin: Jak się ogarnę to wrzucę kilka fotek. PS. w poniedziałek jedynym akcentem nie-polskim w skibusie powrotnym o 15. 37 był ..... kierowca. Nawet maszyna z Polski - Solaris. PS2: dzięki Marcinn za wskazówkę co do nart - w dychę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 No to żeś dał dupy : Koło 12 faktycznie była przerwa techniczna,wystarczyło podejść :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 No to żeś dał dupy : Koło 12 faktycznie była przerwa techniczna,wystarczyło podejść :smile: .... no fakt , ale ja troche nieśmiały.. :wink::angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 (edytowane) No to żeś dał dupy : Koło 12 faktycznie była przerwa techniczna,wystarczyło podejść :smile: Tylko Ty marcinn nie siedziałeś/leżałeś na tych pufach.:cheerful: A w zielonch portkach to były tłumy,można powiedzieć. Sami z "lewym" kilka razy rozglądając się za marcinnem celowaliśmy w zielone spodnie ale niestety błędnie. No i z przykrością stwierdzam,że naklejki na boxach i kaskach jak dotąd nie spowodowały jakichś nowych kontaktów.:sorrow: Edytowane 13 Listopad 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 A właśnie że chwile siedziałem bo czekałem aż się wygramoli SB z knajpy :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 A właśnie że chwile siedziałem bo czekałem aż się wygramoli SB z knajpy :tongue: A myślałem,że tylko mnie kondycha siadała.:wink: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 A właśnie że chwile siedziałem bo czekałem aż się wygramoli SB z knajpy :tongue: czyżby przesadził z "startowaniem do nart" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi