marcinn Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Wedle planu starujemy w jedynie słusznym kierunku :cheerful: Edytowane 9 Listopad 2014 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Mam nadzieję, że macie łańcuchy i szerokie narty, bo wg prognoz będzie sypać, bardzo sypać. Nawet do 200cm w Alpach Południowych Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Będziecie mieć dostawę świeżego http://www.skionline.pl/pogoda/austria-tyrol-soelden-lodowce,osrodek,178.html Edytowane 3 Listopad 2014 przez JC podmiana linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Bawcie się dobrze i pilnujecie SB, żeby nie przeginał bo to wariat:stupid: Czekamy na pierwsze fotki Jakieś selfie z podróży...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Jak na razie to czekamy z Mirkiem gdziś za Wiedniem w knajpce na Sb,bo gdzieś się zapodzia. Ps.Jacku oczywiście że jesteśmy zaopatrzeniem w coś szerszego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Mam nadzieję, że macie łańcuchy i szerokie narty, bo wg prognoz będzie sypać, bardzo sypać. Nawet do 200cm w Alpach Południowych Śnieg to powyżej 2000-2200m.n.p.m. a poniżej to intensywny deszcz i deszcz ze śniegiem n.p.tak ma być w Bormio http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=IY®ION=0005&WMO=15823&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Warunki do nartowania KIEPSKIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Nie martwcie się Chłopaki tymi postami o fatalnych prognozach... Oni po prostu Wam zazdroszczą :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Jak na razie to czekamy z Mirkiem gdziś za Wiedniem w knajpce na Sb,bo gdzieś się zapodzia. Ps.Jacku oczywiście że jesteśmy zaopatrzeniem w coś szerszego Coś wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Mam nadzieję, że macie łańcuchy i szerokie narty, bo wg prognoz będzie sypać, bardzo sypać. No chciałem szersze narty, to ktoś zamiast poratować mnie Watea:wink:, to zbył mnie RTM84:tongue:, ale bardzo dziękuję:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Mam nadzieję, że macie łańcuchy i szerokie narty, bo wg prognoz będzie sypać, bardzo sypać. No chciałem szersze narty, to ktoś zamiast poratować mnie Watea:wink:, to zbył mnie RTM84:tongue:, ale bardzo dziękuję:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 [quote=Dumpling Zębowa Wróżka;Czekamy na pierwsze fotki Jakieś selfie z podróży...?A podróż minęła prawie beztresowo :tongue: W pensjonacie zameldowaliśmy się po godz 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Śnieg to powyżej 2000-2200m.n.p.m. a poniżej to intensywny deszcz i deszcz ze śniegiem n.p.tak ma być w Bormio http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=IY®ION=0005&WMO=15823&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Warunki do nartowania KIEPSKIE! Janek mam Ci przekazać od Mirka, MB dawniej Figo że deszcz to chyba w Rudzie Sląskiej :tongue: A jak będzie padał tu to masz przechlapane :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 8-ego jeszcze jeździcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 8-ego jeszcze jeździcie ? Tak jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Na zimę, to tam nie wygląda na zdjęciach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Jutro Chłopaki już od 6 rano będą przebierali nogami przed bramkami :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Soelden czy Pitztal? Tak jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Soelden czy Pitztal? Wyroki boskie nie zbadane, nie wiadomo czy do soboty wszyscy nie wylądujemy na odtruciu:stupid: Telefonik w profilu widzę, wiec dam Ci znać w sobotę co i jak:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Dzisiaj jazdy nie było, można powiedzie że zostaliśmy oszukani niemal jak w zakopanym:mad:: Rano jak przyjechaliśmy to działały tylko orczyki, które ok godz 11 bez słowa ostrzeżenia zostały wyłączone i to w taki sposób że ludzie zostali na orczykach. Nigdzie nie było żadnej informacji z jakiego powodu i czy zostaną w ogóle uruchomione, kompletnie nic... Wiało co prawda, ale to nie była żadna ekstrema, wiele razy jeździłem w znacznie większym wietrze i wszystkiego typu urządzenia działały. Pani w kasie tylko mówi że nie oddają pieniędzy za karnety i że ma takie instrukcje. Normalny skok na kasę!: MB(dawniej Figo) nie dość że był wq..y że musi jeździć na orczyku, to potem był jeszcze bardziej wq...y że mu ten orczyk wyłączyli :tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Też bym się wq.. .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 A deszczyk kropił.Ale w Soelden.Na lodowcu nie.Janek mistrz prognozowania.:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Rano jak przyjechaliśmy to działały tylko orczyki, które ok godz 11 bez słowa ostrzeżenia zostały wyłączone i to w taki sposób że ludzie zostali na orczykach. Nigdzie nie było żadnej informacji z jakiego powodu i czy zostaną w ogóle uruchomione, kompletnie nic... Normalnie jakby u nas na jakimś szkoleniu byli...:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Jutro to dopiero ma i padać i wiać - jeśli wjeżdżacie na lodowiec autem , a nie skibusem , to nie zapomnijcie o łańcuchach -pewnie się przydadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Parę fotek po zajebiście udanym dniu (jak pisał SB,nic dodać nic ująć) wyjeżdziliśmy się na maxa :sorrow: długo oczekiwany spacer po Solden :stupid: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 No to się potwierdza,że z kuzynami B się na narty nie jeździ.:biggrin::tongue: Pamiętacie Sulden jak ławki fruwały? Na szczęście ja wtedy przybyłem dzień później.: Pozdrawiam PS Kaunertal też nie chodził dziś. Nie mniej jednak,życzę dobrej pogody na resztę pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi