gorny7 Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 jeden kamyczek do ośrodka który narawdę jest fajny Sytuacja wyglądała tak że na bramce skipass pokazywał mi nieaktualny moja ekipa pojechała do góry, wycofałem sie z kolejki (dobrze że była średnia) idę do operatorów co jest grane. Pan sprawdził i pytał czy karnet od kogoś ,dostałem wymieniłem itp - mówie ze nie. "Może Pan zmieniał kurtkę" - mówię że tak zmieniałem kurtkę po przerwie ,bo się zrobilo ciepło i zmieniałem nart na snowboard, Na to Pan że -ma Pan w takim wypadku zablokowany karnet i musi Pan iść do kasy wyjaśnić to odblokują..Byłem na dole Nartoramy (skayekspresu).co miałem zrobić musiałem ruszyć z buta do kas i tam mi aktywowali kartę. na moje pytanie dlaczego - mamy program do iidentyfikacji robimy zdjęcia każdemu , a Pan zmienił kurtkę itd Według mnie nie powinni tego robić że blokując komuś karnet bez powiadomienia go. Maja wątpliwości powinni poprosić podejść do danej do osoby i wyjaśnić sytuację. Mnie akurat trafiło że nie było kasy przy stacji, jakoś sobie poradziłem ale ktoś nowy na na nartach mógł by być bardzo zaskoczony sytuacją (zresztą ja też byłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 W Zieleńcu ruszyła budowa nowej kolei linowej Stacja narciarska Zieleniec Ski Arena rozpoczęła oficjalne przygotowania do kolejnego sezonu narciarskiego. Jednym z najważniejszych elementów tego procesu jest budowa nowej kolei linowej, która ruszyła w ostatnich dniach czerwca. Więcej na temat nowej kolei linowej w Zieleńcu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 6 godzin temu, JC napisał: W Zieleńcu ruszyła budowa nowej kolei linowej Stacja narciarska Zieleniec Ski Arena rozpoczęła oficjalne przygotowania do kolejnego sezonu narciarskiego. Jednym z najważniejszych elementów tego procesu jest budowa nowej kolei linowej, która ruszyła w ostatnich dniach czerwca. Więcej na temat nowej kolei linowej w Zieleńcu Fajnie, że powstanie nowy wyciąg. Gryglówka, a w szczególności Pomarańczowa Kanapa to chyba najbardziej oblegane wyciągi w Zieleńcu. W poprzednim sezonie to w miejscu przy powstajacym wyciągu odbyły się Mistrzostwa Województwa Opolskiego Family Cup. Bardzo przyjemny stok, świetny do treningów i pracy nad poprawą techniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: Fajnie, że powstanie nowy wyciąg. Gryglówka, a w szczególności Pomarańczowa Kanapa to chyba najbardziej oblegane wyciągi w Zieleńcu. W poprzednim sezonie to w miejscu przy powstajacym wyciągu odbyły się Mistrzostwa Województwa Opolskiego Family Cup. Bardzo przyjemny stok, świetny do treningów i pracy nad poprawą techniki. To jest przemyślana lokalizacja. Chodzi o to, aby można było spokojnie przejechać przez cały Zieleniec na nartach korzystając tylko w wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 1 godzinę temu, JC napisał: To jest przemyślana lokalizacja. Chodzi o to, aby można było spokojnie przejechać przez cały Zieleniec na nartach korzystając tylko w wyciągów. Rzeczywiście dojazd z i do Nartoramy jest na tym odcinku nieco uciążliwy... trzeba się było trochę napracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 3 godziny temu, marionen napisał: Fajnie, że powstanie nowy wyciąg. Gryglówka, a w szczególności Pomarańczowa Kanapa to chyba najbardziej oblegane wyciągi w Zieleńcu. W poprzednim sezonie to w miejscu przy powstajacym wyciągu odbyły się Mistrzostwa Województwa Opolskiego Family Cup. Bardzo przyjemny stok, świetny do treningów i pracy nad poprawą techniki. Właśnie miałam to samo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 (edytowane) Ktoś się orientuje jak lepiej wchodzić z Masaryka na Destne. A któredy zjezdzac? W lewo czy w prawo? Lepiej abym tylko raz kleił foki. Edytowane 20 Styczeń 2019 przez sstar Korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 PS to jest na temat. Proszę admina o niekasowanie, a donosicieli o wstrzymanie się. Żeby nie było jak z wątkiem o Smedave i Jizerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 Mam pytanie. Jak jest z parkingami w Zieleńcu? Ilość, koszt itd. W ten sezon prawdopodobnie ośrodki narciarskie na Dolnym Śląsku będą oblężone przeze mnie 😁. I co według was jest najlepszym ośrodkiem narciarskim na Dolnym Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 34 minuty temu, Mops napisał: Mam pytanie. Jak jest z parkingami w Zieleńcu? Ilość, koszt itd. W ten sezon prawdopodobnie ośrodki narciarskie na Dolnym Śląsku będą oblężone przeze mnie 😁. I co według was jest najlepszym ośrodkiem narciarskim na Dolnym Śląsku? parking gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 W Zieleńcu byłem za szceniaka i guzik z tego pamiętam. Czy tam są górki przynajmniej takie jak w Białce czy Białka to Alpy w porównaniu do Zieleńca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 Godzinę temu, Jusik2002 napisał: W Zieleńcu byłem za szceniaka i guzik z tego pamiętam. Czy tam są górki przynajmniej takie jak w Białce czy Białka to Alpy w porównaniu do Zieleńca ? Są podobne takie jak w Białce. A nawet bym powiedział, że Białka ma lepsze trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 8 godzin temu, Mops napisał: I co według was jest najlepszym ośrodkiem narciarskim na Dolnym Śląsku? Czarna Góra mimo wszystko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 2 godziny temu, Jusik2002 napisał: Zieleńcu https://www.hotelzieleniec.pl/cennik/ jak patrzę na ceny to w Davos w hotelu z pełnym wyżywieniem było mniej więcej podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Sierpień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 40 minut temu, Jeeb napisał: https://www.hotelzieleniec.pl/cennik/ jak patrzę na ceny to w Davos w hotelu z pełnym wyżywieniem było mniej więcej podobnie Tak, tylko inna waluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 12 godzin temu, Mops napisał: Mam pytanie. co według was jest najlepszym ośrodkiem narciarskim na Dolnym Śląsku? Wszystko dosłownie ,tylko poza sezonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2019 Jak myślicie czy jest szansa że Zieleniec wystartuje w weekend 30.11-1.12.2019? Albo cokolwiek na Dolnym Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2019 Orczyki przy nartoramie pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 (edytowane) W dniu 30.10.2019 o 19:47, Mops napisał: Jak myślicie czy jest szansa że Zieleniec wystartuje w weekend 30.11-1.12.2019? Albo cokolwiek na Dolnym Śląsku? Też jestem ciekaw bo już koniec roku to duża stacja, która ma całkiem sporo zielonych i niebieskich tras. Na dziś w nocy prognozy wskazywały większe opady w Zieleńcu. Faktycznie padało, ale był to DESZCZ, a na samej górze deszcz ze śniegiem. Szkoda bo powtórki takich opadów nie widać w prognozach. Rano trasy wyglądają tak: Edytowane 23 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 (edytowane) Był teraz lub jedzie ktoś do Zieleńca? Jak warunki na zielonych i niebieskich trasach w skali od 1 (piach i kamienie) do 10 (idealny sztruks)? Pytam, bo widzę, że się troszkę zabieliło Edytowane 26 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laani79 Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 A jaka szkółkę narciarską dla początkujących dorosłych w Zieleńcu polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 Mieszko, Gryglówka i Winterpol. Wysiłek duży, śnieg miękki, śnieżą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 No Gryglówka i ścianka wymiata, nawet jak na wyciągu lodem w kask (polecany) się dostanie, no i co rusz się zatrzymuje. Narta stabilna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 3 godziny temu, sstar napisał: Instruktor bez kijków, ładny przykład daje, efekty widać na stokach w całej Polsce... Nartomaniaki w akcji, oni nigdy nie odpuszczają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2020 30 minut temu, marionen napisał: Instruktor bez kijków, ładny przykład daje, efekty widać na stokach w całej Polsce... Nartomaniaki w akcji, oni nigdy nie odpuszczają... Uczeń też bez kijków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi