t72 Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Witam, Wybieram sie na narty do Maroka, jeśli jest ktoś chętny przyłączyć się to zapraszam. Termin około sylwestrowy. Ja lece ryanair'em ale kto co lubi. Postaram sie relacjonować na bieżąco. Początek tutaj: http://www.taniwypad.pl/2014/10/25/tani-wypad-na-narty-w-afryce-za-ok-350-pln-w-wysokim-sezonie/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t72 Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Zgodnie z zapowiedzią przetestowałem stoki na południe od Marakeszu. Dokładna relacja tutaj: http://www.taniwypad.pl/2015/01/15/tani-wypad-na-narty-do-afryki-maroko/ w razie pytań chętnie pomogę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 A te osiołki to są szybkie,wyprzęgane? :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 (edytowane) Hmmm.. To już wybrałbym wyprawę na Kilimandżaro bo chyba nie jest wiele kłopotliwsza od tej ,którą tu nam zarekomendowano, czyli wyjazd na narty do Maroka. Zdjęcia fajne ,najlepsze narciarza na ośle.:applause: Edytowane 25 Styczeń 2015 przez janek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Bardziej mi ten osioł wygląda na muła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Mając dostęp do Alp i zlokalizowanej tu infrastruktury narciarskiej, jazdę w Afryce, mozna porównać do wypadu mieszkańca Salzburga do Szwajcarii... Bałtowskiej!!!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t72 Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Wypad na narty tylko na jeden dzień i jako atrakcja i ciekawostka a nie miejsce do porządnego szusowania. Są fajne widoki z góry, zwłaszcza przejście z białych gór na brązową pustynie. Co do muła vs osła to chyba coś jest na rzeczy bo jak powiedziałem donkey to mi odpowiadali mule.. :-) Jeśli będzie mi kiedyś dane dostać urlop poza feriami i swiętami to wybrałbym się Ryanairem bezpośrednio do Marakeszu i wziął auto. Wykąpać się w oceanie a później samemu w góry. Poza sezonem FRance do RAK czasami można znaleźć za 350 PLN RT Edytowane 26 Styczeń 2015 przez t72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi