JG77 Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 (edytowane) Witam serdecznie w związku ze zmianą samochodu mam do sprzedania nowe łańcuchy Pewag Servo ,rozmiary przedstawiam na etykiecie ,cena 300zł.-,zakłada się je i ściąga bardzo łatwo bez najeżdżania ,są także samonapinające się ,jedne z najlepszych i najłatwiejszych w zakładaniu ,mają też ochronę felg aluminiowych przed zarysowaniem ,posiadają wreszcie wszelkie atesty na Austrię. Edytowane 21 Październik 2014 przez JG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 rozmiary przedstawiam na etykiecie ,cena 300zł. Na mojego Matiza za duże szkoda :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Na mojego Matiza za duże szkoda :stupid: :wink: jakby co to też mam łańcucy na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 jakby co to też mam łańcucy na sprzedaż No weź bo jeszcze łykne :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Witam serdecznie w związku ze zmianą samochodu mam do sprzedania nowe łańcuchy Pewag Servo ,rozmiary przedstawiam na etykiecie ,cena 300zł.-,zakłada się je i ściąga bardzo łatwo bez najeżdżania ,są także samonapinające się ,jedne z najlepszych i najłatwiejszych w zakładaniu ,mają też ochronę felg aluminiowych przed zarysowaniem ,posiadają wreszcie wszelkie atesty na Austrię. Dla 215/50/17 pasuje. Ale jak by była z nimi dla 205/55/16 ? (jest 205/60/16). Wychodzi mi, że różnica wysokości bieżnika 3 mm daje "podobną" różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Dla 215/50/17 pasuje. Ale jak by była z nimi dla 205/55/16 ? (jest 205/60/16). Wychodzi mi, że różnica wysokości bieżnika 3 mm daje "podobną" różnicę. Nie jestem znawcą w tym temacie ale wydaje mi się ,że 3mm.to więcej się opona ugina na gumie poza tym mają napinacze które mają d....y zakres chyba z 50cm.więc podciągną je bez problemu ale najlepiej zapytać kogoś kto ma z tym do czynienia dla mnie to jedyne łańcuchy ,które potrafię bezproblemowo bez nurkowania i taplania się założyć,pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudu Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Masz jeszcze na sprzedaż te łańcuchy pewag ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 24 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Masz jeszcze na sprzedaż te łańcuchy pewag ? Tak:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 28 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Mogę też się zamienić na takie same ale na koła 215/60 R-17 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 Obniżam cenę 280 złociszy ,myślę że warto ,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Witam serdecznie w związku ze zmianą samochodu mam do sprzedania nowe łańcuchy Pewag Servo ,rozmiary przedstawiam na etykiecie ,cena 300zł.-,zakłada się je i ściąga bardzo łatwo bez najeżdżania ,są także samonapinające się ,jedne z najlepszych i najłatwiejszych w zakładaniu ,mają też ochronę felg aluminiowych przed zarysowaniem ,posiadają wreszcie wszelkie atesty na Austrię. Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi