marcel Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2005 atomic supercross b5,długość 166, gdzie kupić tanio? może ktoś ma orient, proszę o info, jakieś przeceny, także za granicą pzdr, marcel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2005 atomic supercross b5, gdzie kupić tanio? niekupisz tanio bo to nowa narta:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 14 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2005 atomic supercross b5, gdzie kupić tanio? Naprawde chcesz Supercrss 166cm ? Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel Napisano 15 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2005 atomic supercross b5, gdzie kupić tanio? Cześć, ...tak, jeżdziłem na 174 i wydają mi się za długie. Na 166 czułem się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 15 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2005 atomic supercross b5, gdzie kupić tanio? Tak sie tylko zapytalem bo to crossowa narta. Jedzilem na head world cup slalom pare lat temu 170 cm i wydawal mi sie za dluga. Teraz mam Rossi 9x oversize 181cm, jezdzilem tez pare dni na atomic sx 11 180 cm i nie wydawaly mi sie za dlugie. Ale cross to zupenie inne typy nart niz slalomki. No ale to zalezy jeszcze od tego co sie jezdzi. Ale w koncu z cross da sie naprawde duzo poza carvingiem wiciagnac wiec moim skromnym zdanie dlugos sie przydaje. Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi