leitner Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 To czarne na śniegu to ziemia? Ale brawa za chęci :applause: :applause: :applause: Telefon odnalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Darek, dla mnie jesteś Mistrzunio Zdaję się, że tym razem pójdę pod wiatr: Mistrzunio, pewnie tak, ale zastanawiam się, co Góral chciał tym zjazdem osiągnąć. Małojecką sławę? Trochę bez sensu, szkoda nart. Mimo wszystko ukłony i pozdrowienia dla Górala. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Zdaję się, że tym razem pójdę pod wiatr: Mistrzunio, pewnie tak, ale zastanawiam się, co Góral chciał tym zjazdem osiągnąć. Małojecką sławę? Trochę bez sensu, szkoda nart. Mimo wszystko ukłony i pozdrowienia dla Górala. Andrzej Myślę, że chciał po prostu pojeździć na nartach w Szczyrku :wink: i pewnie jeszcze poszukać zguby. To dobrze, że wykorzystuje każde centymetry śniegu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Zdaję się, że tym razem pójdę pod wiatr: Mistrzunio, pewnie tak, ale zastanawiam się, co Góral chciał tym zjazdem osiągnąć. Małojecką sławę? Trochę bez sensu, szkoda nart. Mimo wszystko ukłony i pozdrowienia dla Górala. Andrzej Cześć Andrzeju, "krajanie"... ...na tyle co znam Darka, to upiekł trzy pieczenie na jednym ogniu: Po pierwsze chciał w samotności, na swój sposób pożegnać się z sezonem narciarskim i pokontenplować ostatnie resztki śniegu. Po drugie wypróbować trochę domowych "skiturów" z nartami przy plecaku. Po trzecie miał nadzieję na odnalezienie zguby, czyli telefonu. Z pewnością narty, które ze sobą zabrał, to deski już zużyte przeznaczone do tego typu wypraw. A Mistrzunio dla mnie, bo potrafi się bawić w każdych warunkach narciarskich...bo Kocha narty prawdziwą miłością Darku, czy się w czymś pomyliłem? Pozdrawiam Chłopaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Prawdziwą miłością, która wszystko zniesie i jest w stanie wiele poświecić...:smile: Wypada mi to uszanować - każdy kocha jak potrafi i jak uważa za stosowne.:smile: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Cześć Andrzeju, "krajanie"... ...na tyle co znam Darka, to upiekł trzy pieczenie na jednym ogniu: Po pierwsze chciał w samotności, na swój sposób pożegnać się z sezonem narciarskim i pokontenplować ostatnie resztki śniegu. Po drugie wypróbować trochę domowych "skiturów" z nartami przy plecaku. Po trzecie miał nadzieję na odnalezienie zguby, czyli telefonu. Mariusz, dziękuję za serdeczność, jestem z zamiłowania piechurem i uwielbiam podchodzić, zwłaszcza w okolicach Skrzycznego. Po operacji kręgosłupa miałem trudności ze schodzeniem i stąd pomysł zakupu małych, lekkich nart z pomocą których w ciągu kilku chwil można pokonać odcinki szlaku ze śniegiem. Ten pomysł właśnie wcieliłem w działanie. Obawiam się tylko strażnika przy wejściu na Krowiarkach pod Babią Górą, bo co mu odpowiedzieć jak zapyta gdzie z tymi deskami jak śnieg leży zwłaszcza w żlebie pod przełęczą Brona przy Akademickiej Perci? Ha, Ha, Ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 W Tatrach biało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Dość że biało to i sporo na minusie w Piątce i Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Kasprowy dzisiaj :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 No i mam dylemat - gdzie jechać na Kasprowy czy na Tuxa? Ze względu na koszty Tux ale serce chce Kasprowy!:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi