johnny_narciarz Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 johnny! do cięzkiej anielki! OŚRODEK ZAMKNIĘTY DO ODWOŁANIA - to ze strony Soszowa jak tam wlazłeś? Dzisiaj odpusciłem, jutro nie dam rady - sobota rokuje jakiekolwiek szanse? Pozdrawiam Michał Wczoraj wieczorem pojawiła się informacja,że dziś będą działać od 8.00 do 15.00 - komunikat z fajsa: Po deszczu czas na tęczę. Jutro czynne od 8:00 do 15:00 Teraz szybko spojrzałem na ich stronkę i faktycznie znów zamknęli. Wczoraj też było zamknięte z powodu deszczu. Nie wiem jak to będzie wyglądać w sobotę,bo śniegu wiele nie ma,ale dziś jeszcze było fajnie! Trzeba po prostu śledzić na bieżąco i mieć sprzęt w gotowości! Ja woziłem całość w aucie,tak na wszelki wypadek... :wink: Pozdrawiam, Maciej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Tak więc w Szczyrku i Wiśle czynny jedynie Biały Krzyż. Był ktoś ostatnio, jak warunki? Jak nie to kierunek Białka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Ktos sie wybiera w pon do białki ?;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Na Białym Krzyżu sypie śnieg! Według mnie,tylko jutro za dnia może się to zmienić w deszcz,ale później będą już tylko opady śniegu.Myślę,że jest spora szansa,żeby wszystko od wysokości ok 1000m wzwyż ruszyło na święta,lub zaraz po. Tutaj info z COS Skrzyczne: Wczoraj w nocy przez 4 godziny temperatury pozwoliły na uruchomienie systemu naśnieżania Czekamy na mróz... Trzeba trzymać kciuki! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Dzisiaj nawet Biały Krzyż zamknięty , no i plany narciarskie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Trochę optymizmu. Prognozy na najbliższe 8 dni dla Szczyrku bardziej zimowe.Od jutra powyżej 800-1000m.np.m. powinno być na minusie i sypnie. Liczę na uruchomienie tras w COS-ie między szczytem Skrzycznego a Jaworzyną do końca roku a wyjazd tamże zaplanowałem na 05.01.2015 ,no chyba ,ze nie dożyje do tej daty (spłonę na stosie n.p.:eek:) Tu prognoza dla Szczyrku ,czyli dla wysokości około 500m.n.p.m. http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=x5230&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Janek, jak prognozy, które przepowiedziałeś się sprawdzą - to nie spłoniesz :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 no chyba ,ze nie dożyje do tej daty (spłonę na stosie n.p.:eek:) Eeee,spoko,zapałki mi zamokły przez te ulewy... A i chrustu mi się zbierać nie chce... :cheerful: No i wreszcie optymistycznie! :proud: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Wetnę sie do dyskusji;)Dawno mnie nie bylo, wiec witam nart-szajbusow ;)Panowie nie jest zle ;D Sprawdzi sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Janek, jak prognozy, które przepowiedziałeś się sprawdzą - to nie spłoniesz :happy: Co to znaczy nie spłonie?! Rdzenie nart wyrwane, drewno twarde, długo ogień i temperaturę będzie trzymać! Zapałki zamokniete? Z kieleckiego wam przywiozę! I podpałkę wezmę!!! No chyba, że rzeczywiście przyjdzie zima, - to zrobimy grila i z Jankiem się pogościmy zamiast go palić!!!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomgn1 Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Wczoraj w Bialce odziwo warunki bardzo dobre. Temperatura + 10 st., stok szczegolnie jedna z tras bez wiekszych muld, ludzi nie za wiele. Jedzilem od 16 czyli trasy dostaly juz troche od narciarzy, mimo to bylo na prawde dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matipo1993 Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Korbielów trzymamy kciuki http://www.skionline.pl/stacje/polska-beskid-zywiecki-korbielow-pilsko,osrodek,8,kamery-online.html Edytowane 20 Grudzień 2014 przez JC Zmiana linku do kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 W Bielsku biało. W górach padał śnieg od wczorajszego wieczora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 W Bielsku biało. :crazy: można napisać,że to już historia :crazy: ...było białawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 W Karkonoszach ładnie sypnęło po obu stronach czeskiej i polskiej :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 W Bielsku biało. W górach padał śnieg od wczorajszego wieczora No słyszałem, dzwoniłem do MB(dawniej Figo) ale mnie zbył, że nie ma czasu, bo odśnieża i nie nadąża:stupid: i że pot się mu leje po... po wszystkim:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Zabieliła się i trasa FIS, żeby tylko wytrzymała: Sorry za jakość zdjęcia, kiedyś kupię taki aparat że nawet narciarzy "czesających" na grzebieniu będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Maciek rozumiem że to biały krzyż? Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Maciek rozumiem że to biały krzyż? Tapatalkiem Oczywiście! PS.Widzę,że z mojej relacji jest nowy wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Janka prognozy niestety się sprawdzą. Tym razem prognoza Janka, jak i prognozy w kilku źródłach (skionline.pl, accuweather, czy snow-forecast) mówią jednym głosem - idzie zima!!! Prognozowany jest siarczysty mróz (w górach do -20C) oraz opady śniegu. O ile prognozy mogą sie mylić, to Janek... nie ma takiej opcji . Zima nadciąga!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 A już biednego Janka chcieliście na stosie spalić :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 W Beskidzie Śląskim i Żywiecki posypało. Obraz ze Skrzycznego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 No wreszcie się coś ruszyło Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 No wreszcie się coś ruszyło Tapatalkiem Nie chcę krakać,ale chyba można otwierać szampana! :cheerful: Biały Krzyż,wczoraj wyglądał rozpaczliwie,dziś już zupełnie inaczej. :applause: Jednak ja czekam na coś większego,bo nie mam nieograniczonych funduszy na narty,a lada chwila ruszy zapewne coś fajniejszego. Wszystko wskazuję na to,że Sylwester na stoku uratowany! :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Złoty Groń śnieży i ratrak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi