MAIKEL 1977 Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 [ATTACH=CONFIG]16617[/ATTACH] Takiej foty nie mogło zabraknąć :biggrin: :tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Takiej foty nie mogło zabraknąć :biggrin: :tongue: Też to skojarzyłem, ale mówię sobie "eeeee to tak nie wypada dziewczynie przygadywać, że co drugą fotkę ma przy posiłku:wink::wink::wink:" Pierdoła ze mnie, na drugi raz nie będę miał takich skrupułów. :biggrin::biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...tak się zastanawiałam czy ktoś się czepnie :redface: Była jeszcze jedna fota (Ci co są na fb pewnie wiedzą która) przy jedzeniu w stołówce z czerwonymi ryjami, ale darowałam ją sobie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 .....Była jeszcze jedna fota (Ci co są na fb pewnie wiedzą która)..... Ta fotka też jest super. Widać na niej radochę. A ta pani z lewej to mniemam, że mama bo podobieństwo uderzające. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Tak, to Mamusia A radocha była niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Takiej foty nie mogło zabraknąć :biggrin: :tongue: Prince Polo ? :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Prince Polo ? :biggrin: hehe "Szczał" w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...tak się zastanawiałam czy ktoś się czepnie :redface: ale o co chodzi z tym czepianiem? :applause: natury nie oszukasz :cheerful: posilać się trzeba :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 No to i ja wrzucę coś ze swojej historii nartowania. Poznajecie miejsca gdzie to było? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 To zima 63/64 :shocked: Ponad pół wieku temu.:eek: czyli rok po zimie stulecia, która zafundowała m.in. ówczesnym pierwszakom (jak ja) dodatkowe prawie 3 tygodnie wakacji= raj na sankach i nartach, dla dorosłych to raczej horror od nadmiaru sniegu i mrozu.... Rok poźniej dziwiliśmy sie, dlaczego ferie takie krótkie...... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 No to i ja wrzucę coś ze swojej historii nartowania. Poznajecie miejsca gdzie to było? W tytułach zdjęć pisze :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 ......Poznajecie miejsca gdzie to było? Andrzeju, jak chcesz żeby zagadka była w miarę trudna to kasuj opis zdjęcia:wink: Bo tak to wyszło, że: 1 - Krynica - Słotwiny 2 - Donovaly 3 - Hala Miziowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 (edytowane) CześćTo chyba Epoxy 3100 - a przynajmniej to co z nich zostało: A a propos Prince Polo to dostałem kiedyś od kumpla taka kurtkę (zdjęcie) i miała oprócz małego napisu na przodzie (widać słabo) wielki napis Prince Polo na plecach. Ksywkę miałem wtedy na nartach oczywistą.Pozdrowienia Edytowane 14 Październik 2014 przez Mitek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Nie zauważyłem, że podpisane!:smile: Krynica- narty chyba "kastle" i buty "Koflach" od fryca, znaczy się z flumarku w Monachium. I tak były bez porównania lepsze od Alu 3200 z wiązaniami beta (czy 3100, nie pamietam ). Zdjecie wykonane chyba w 1989 lub 1990r. Donovaly- zdjecie z 1992r. W oddali widać jedynie jeden !!! budynek hotelu. Reszta to budy , znaczy się "chaty". W tamtym czasie to naprawdę psy tam du... szczekały. No i Pilsko, zdjecie z 1994 lub 95r. Ależ tam było wówczas śniegu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 CześćDla odmiany Vratna druga połowa lat 80. Śniegu nie było tam w ogóle. Dojeżdżaliśmy około 1h autokarem, później krzesłami i od krzeseł jeszcze z buta jakieś 500-700 metrów ale było warto. Pozdrowienia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Cześć Dla odmiany Vratna druga połowa lat 80. Śniegu nie było tam w ogóle. Dojeżdżaliśmy około 1h autokarem, później krzesłami i od krzeseł jeszcze z buta jakieś 500-700 metrów ale było warto. [ATTACH=CONFIG]16626[/ATTACH] Pozdrowienia Piękne Mirek. Prawie jak "ostatni Mohikanin" :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 (edytowane) Cześć Piękne Mirek. Prawie jak "ostatni Mohikanin" :smile: Mam jeszcze lepsze.... Pozdro PS Blizz nadal aktualne ale przez remont w domu nie mogę się nawet dostać do sprzętu. Oczywiście jakby ktoś chciał brać to trudno - moja strata. Pozdrowienia Edytowane 14 Październik 2014 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Cześć Mam jeszcze lepsze.... Pozdro Dawkuj to Stary, pomału dawkuj, bo raz to szkoda się szybko "wystrzelać", dwa to ja wrażliwy jestem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 A tu jeszcze fotka z doskonałymi warunkami śniegowymi:smile:To zdjęcie można by nazwać "Królowa bez śniegu" Córa na "nartach" - Kamesznica (jedyne miejsce ze śniegiem w rejonie Koniakowa) rok chyba 1999 środek ferii zimowych:biggrin:Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 Tylko po co jej tyle kijków, co to "konkurencja" zimowa:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Tylko po co jej tyle kijków, co to "konkurencja" zimowa:wink: Oprócz kijów narciarskich,te drugie są to "kijki statywu aparatu". :wink: :tongue: :crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Sprawa jest bardziej prozaiczna. Po prostu stary targał dwie pary nart:biggrin: A "królewna" dostała kijki:rolleyes:: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Sprawa jest bardziej prozaiczna. Po prostu stary targał dwie pary nart:biggrin: A "królewna" dostała kijki:rolleyes:: Pozdrawiam uuuu.... widzę błędy wychowawcze :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Kasiu, a Tobie nikt nigdy nart nie nosił? :D Z pewnością dalej się o to zabijają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 (edytowane) uuuu.... widzę błędy wychowawcze :biggrin: Uuuuuu a było ich wiele:smile::wink: Teraz czekam na wnuki coby popełnić ich jeszcze więcej:cool:: I to teraz bezkarnie:biggrin: Pozdrawiam Edytowane 16 Październik 2014 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi