JC Napisano 11 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 Dzisiaj ostatnia relacja ze Ski Safari po tyrolskich lodowcach. O naszych wrażeniach z jazdy na lodowcu Hintertux przeczytacie tutaj. Jeżeli macie pytania dot. planowanego wyjazdu na jeden z lodowców w Tyrolu piszcie na forum. To na razie tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Pokusiliśmy się o podsumowanie naszego wyjazdu na tyrolskie lodowce. Zapraszam do lektury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starybyk Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Na zdjęciu widać że na lodowcu są wyśmienite warunki Ale kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klimku Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Witam wszystkich :smile: Wydawało mi się, że widziałem w tym wątku pytanie o karnet 6-dniowy na Pitztalu, który upoważnia też do jazdy na lodowcu Kaunertal - nie mogę go znaleźć, ale to pewnie dlatego że jestem początkującym forumowiczem. Faktycznie na stronie ośrodka kwestia karnetu nie jest jasno opisana, więc sprawdziłem u źródła - w Tirol Werbung w Innsbrucku. Kupując karnet na Pitztal można jeździć dwa dowolne dni na Kaunertal i odwrotnie - kupując w Kaunertal mamy dwa dowolne dni w Pitztal. Chyba o to chodziło w tym pytaniu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ripper Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Witam wszystkich :smile: Wydawało mi się, że widziałem w tym wątku pytanie o karnet 6-dniowy na Pitztalu, który upoważnia też do jazdy na lodowcu Kaunertal - nie mogę go znaleźć, ale to pewnie dlatego że jestem początkującym forumowiczem. Faktycznie na stronie ośrodka kwestia karnetu nie jest jasno opisana, więc sprawdziłem u źródła - w Tirol Werbung w Innsbrucku. Kupując karnet na Pitztal można jeździć dwa dowolne dni na Kaunertal i odwrotnie - kupując w Kaunertal mamy dwa dowolne dni w Pitztal. Chyba o to chodziło w tym pytaniu. Pozdrawiam O to pytalem. Wielkie dzieki za szczegolowe info Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi