artix Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 The North Face zawsze był moim faworytem, i tej właśnie marki kurtki szukałem. Niestety stało się inaczej gdy zobaczyłem to. Sezon zaczyna się w końcu za parę tygodni :wink: http://www.adventure-journal.com/2013/11/gear-review-bergans-of-norway-glittertind-jacket/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 The North Face zawsze był moim faworytem, i tej właśnie marki kurtki szukałem. Niestety stało się inaczej gdy zobaczyłem to. Sezon zaczyna się w końcu za parę tygodni :wink: [ATTACH=CONFIG]16532[/ATTACH] http://www.adventure-journal.com/2013/11/gear-review-bergans-of-norway-glittertind-jacket/ Kupiłeś, czy planujesz zakup? Wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 Kupiłem, tą na zdjęciu na pufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 Ja nie raz "mówiłem sobie" najlepsze na świecie, tylko to ...a po jakimś czasie wpada ci coś w oko i dokonujesz zmiany:) Ważne aby na lepsze przywiązanie do marki nie zawsze daje dobre rezultaty:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 The North Face zawsze był moim faworytem.... Ilekroć było mi dane pomacać The North Face, to tyle razy nie mogłem się nadziwić skąd się bierze to że jest to tak ceniona marka, jak dla mnie to był to zawsze jakiś taki wyrób "czekoladopodobny", nic mi tam nie pasowało, kolorystyka jakaś taka mdła, tkaniny nieprzyjemne w dotyku, krój to już w ogóle porażka, a cena za to co widzę w sklepie na wieszaku jakaś zupełnie abstrakcyjna:confused:: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 Macie racje, przywiązanie do marki to dziwna rzecz. A co do kolorów SB to właśnie doszedłem do tego samego wniosku, z tym ze jak juz mi się podobały to zawsze był to model dla kobiet. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 (edytowane) Zbroja kompletna. Bergans posiada pomarańczowe zamki , więc była tylko jedna drogaPortki TNF OrangeKask Anon Striker Orange Okulary z dwoma sszkłami, czarnym i OrangeW sobotę kierunek Mayrhofen:cool:: Jest szansa ze tez bede odnajdywany na kamerkach :biggrin: Edytowane 12 Listopad 2014 przez artix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Jest szansa ze tez bede odnajdywany na kamerkach :biggrin: Jak nie będziesz przeinkiem tylko kropką (jak ja na zdjęciach) to nawet johny narciarz Cię rozpozna.:cheerful: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Zbroja kompletna. Bergans posiada pomarańczowe zamki , więc była tylko jedna droga Portki TNF Orange Kask Anon Striker Orange Okulary z dwoma sszkłami, czarnym i Orange W sobotę kierunek Mayrhofen:cool:: [ATTACH=CONFIG]16886[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16888[/ATTACH] Jest szansa ze tez bede odnajdywany na kamerkach :biggrin: No a jak tam bielizna? Wiesz, głupio by było gdybyś tak na przykład wyciągał siurło z seledynowych gaci pod pomarańczowymi spodniami!:shocked: Jeszcze gorzej gdyby gacie były w kwiatki lub np. misie czy słoniki.:smile: A, musisz jeszcze dobrać zapach wody toaletowej. Do pomarańczowych portek to coś z kwiatowej nuty D&G, Gucci lub jakiś świeży zapach Kenzo. W żadnym wypadku Boss czy stary Fahrenheit. Nie pasują! :smile: To tak na marginesie, żart! Nie przejmuj się!:smile: Miłego szusowania! Mam nadzieję że strój się sprawdzi a pogoda dopisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Dzieki Bumer, o bieliznie nie pomyslalem, raczej nikt mnie nie podglada w meskich toaletach :wink: Tez mam nadzieje ze wszystko sie sprawdzi bo postawilem na mega lekkie ciuchy. Waga kurtki to 439 gram, kask tez super lekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 No ładne Atrix!Ja poszedłem w takie dziwne kolorki Salomona :stupid: Teraz szukam zielonych gaci :wink:Zielony kask już mam.PS. Jak kupiłem tą kurtkę to pomyślałem że mi odwaliło na stare lata (na żywo ten niebieski jest jakby fioletowy). Jednak po tym co zobaczyłem w ostatni weekend w Solden to jestem cienki bolek... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Z zielonymi spodniami i kaskiem będzie mega. Mowisz spodnie i kask, to luknij co mi zostało w szafie. Burton i Quicksilver :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi